2008. augusztus 31., vasárnap

KK értékelése, magyarázkodása, siránkozása

Kevin Keegan hagyományos meccsértékelő sajtótájékoztatójára a szombati összecsapás után is sor került, lássuk mivel magyarázta érthetetlen és lélektelen játékunkat.

King Kev mindenek előtt üdvözölte a frissen szabadult Joey Bartont a csapatnál. A 25 éves középpályás csereként lépett pályára a 89. percben, idén előszor. Első mozdulataként felrúgta Nasrit.
"Joey nagyon keményen dolgozott, amióta visszatért közénk és boldog vagyok, hogy van olyan kondícióban, hogy padozhatott az Arsenal ellen. Elégedettséggel tölt el viselkedése is a tegnapi mérkőzésen.



"Barton első mozdulata egy szabályos szerelés volt Nasrin, majd pedig az a francia srác egyszerűen felszeletelte a pályán. Ez történt, ezt láttam, ezért voltam mérges. Kedvelem Nasrit, mivel lehetséges igazolásnak tartottam a nyár folyamán, aztán nem jött össze az üzlet.

"Tudom, hogy nem látta a bíró a történteket, de a partjelző annál inkább, mindenki tudja, hogy ennek piros lapnak kellett volna lennie. Ha találkozom Wengerrel, mindenféleképpen szóvá teszem neki ezt az ügyet..."

Keegan ezután természetesen rátért a mérkőzés értékelésére. Csalódottságának, elégedetlenségének adott hangot az első büntető megítélése miatt és elismerte, hogy az Arsenal lényegesen jobban játszott, mint a csapata.
"Véleményem szerint a Rob Styles bíró elhamarkodott és szigorú döntést hozott, amikor a tizenegyes pontra mutatott. A kezezés nem volt szándékos, N'Zogbia képtelen volt kitérni a labda útjából a beadást követően."

"Egy olyan csapat ellen álltunk ki, akikben égett a bizonyítási vágy a hazai közönség előtt. Nagyon csalódott vagyok, hogy nem értünk el egy tisztességes eredményt, csupán az vigasztal, hogy ellenfelünk egy 'Top Four' együttes volt, akik ellen csak tanulni lehet."

KK váltig állítja, hogy hétfőig 3-4 új arc érkezik a Tyneside-ra. Várjuk a fejleményeket.
"Remélem sikerül egy pár üzletet kötnünk. Hét nagyszerű játékosom van és egy-kettő, akikből az lehet, de muszáj, hogy igazoljunk."

3 megjegyzés:

  1. nem is rúgta fel, szabályos volt a szerelés, de az a mosoly nem kellett volna

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem Nasrinak szólt, hanem a folyamatos boo-zásnak. Kis pöcs persze magára vette.

    VálaszTörlés