2008. augusztus 14., csütörtök

Hat játékosunkat hívták be saját országuk válogatottjába

A következő hét keddjén, illetve szerdáján válogatott mérkőzésekre kerül sor a Föld számos pontján. Az összes meccsnek nagy jelentősége van, hiszen a válogatott csapatok a 2010-es vb selejtezőkre, illetve a következő hónapban rendezendő U21-es eb-re készülnek.

Mint ahogyan az várható volt, akadnak Newcastle játékosok akiket behívtak saját országuk képviseletére, számszerint hat. Shay Given (86) és Damien Duff (68) is szerepel Giovanni Trapattoni ír válogatottjában és minden valószínűséggel állítható, hogy pályára is lépnek augusztus 20-án Norvégiában.

A két legújabb szerzemény, Jonas Gutierrez és Fabricio Coloccini (bár az utóbbi még nem írt alá, de szinte már a kezünkben van) is játszani fog Fehéroroszország ellen az argentín csapatban.

Az angol U21-es válogatott is pályára lép kedden Hull-ban Szlovénia ellen. Steven Taylor valószínűleg kapitányként vezetheti a háromororszlánosokat, James Milner pedig 37-szeres rekorderként szerepelhet a Stuart Pearce vezette csapatban.

Hajrá, kell a bemelegítés az első hazai mérkőzés előtt!

5 megjegyzés:

  1. Az Old Traffordra már ez nem lesz bemelegítés. :)

    VálaszTörlés
  2. Tomasz, ezt tényleg benézted, az old trafford most hétvégén lesz. :)

    Marci, nem érdekel az ikts?
    http://iknowthescore.premierleague.com/

    VálaszTörlés
  3. hú tényleg, bocs:D

    VálaszTörlés
  4. ez a Trapattoni - ír válogatott párosítás még mindig mosolyt csal az arcomra:)

    VálaszTörlés
  5. Apcuk, jó ötlet, én benne lennék. Rakok ki mindjárt szavazást, ha lesz elég jelentkez?, t?lem nyomhatjuk (ha nem, akkor is).

    Fantasy-ra nem tudom lenne-e igény, én tavaly a vége felé meguntam. Meg egy kicsit rossz a rendszer, jobb lenne ha egymás között lehetne cserélgetni.

    VálaszTörlés