2008. augusztus 14., csütörtök

Elmosta az eső a tartalékok meccsét

Lecsapott a híres angol természet a Kingston Park-ra, a Newcastle United Reserves stadionjára.

Ez még önmagában nem is akkora katasztrófa,feltéve ha nem éppen egy városi rangadónak is felfogható mérkőzés zajlik a stadionban. Ugyanis a Newcastle Blue Stars fél-amatőr csapat játszott a Newcastle United tartalék csapatával. Egészen a 75. percig...amikor is irgalmatlan eső zúdult a pályára és ennek következtében, az amúgy sem magas színvonalú mérkőzés félbeszakatt, hiszen a csúszos, latyakos gyepen úgy csúszkáltak a játékosok, mint a Trabant a jégen. Tehát a bíró talán csak megsajnálta a játékosokat, talán ő maga is szétázott, vagy csak egyszerűen veszélyesnek tartotta a pályát, mindenesetre félbeszakította mérkőzést

Talán jobb is, hogy így történt. Valójában Jonny Godsmark beálltáig a 26. percben nem is adódtak lehetőségek egyik oldalon sem. Egyébként Kazenga Lua Lua helyett érkezett a pályára, aki nem alkotott valami nagyot a mai mérkőzésen, de talán ennek az az oka, hogy sérüléséből frissen visszatérő játékosról van szó.

Godsmark hamarosan tartott egy kis bemutatót, miután gyönyörűen helyet csinálva magának lövésre szánta el magát a tizenhatoson belül.  Ettől kezdve a 'speed demon'-nak becézett Jonny vaskosan benne volt minden támadásban.

A félidő hajrájában adódott egy újabb lehetőség, amikor is szintén Godsmark előkészítésével James Marwood fejelhetett, de sajnos a egyenesen a Blue Stars kapusának kezébe hullott a labda.

A mérkőzés utolsó helyzete is Marwood nevéhez fűződik, ám ezt is meghiúsította a Stars hálóőre.

A meccsen egyébként jelen volt, mint néző, Kevin Keegan, Terry McDermott és Chris Hughton.

Newcastle United Reserves összeállítása: Fraser Forster (Tim Krul, 46m), Callum Morris, A.Trialist, Ben Tozer, A.Trialist, James Marwood, Mark Doninger, Frank Wiafe Danquah, Kazenga LuaLua (Jonny Godsmark, 26m) Ryan Donaldson, Fabio Zamblera

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése