2008. augusztus 14., csütörtök

Játék

Felmerült, hogy kellene idén játszani valamilyen tippjátékot, esetleg fantasyt. A Premier League honlapján mindkettőre lehetőség van, ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy lenne-e kedvetek beszállni valamelyikbe.

I Know The Score
Klasszikus tippjáték, a lehető legjobban meg kell tippelni a mérkőzések eredményét, minél közelebb vagy annál több pontot kapsz.

Fantasy Premier League
Összetettebb játék, a PL focistái közül kell összeraknod egy 15 (vagy 16, most bizonytalan vagyok) fős keretet 100 egység pénzből, minden játékosnak más-más ára van. Az aktuális hétre a kezdőcsapatba berakott játékosok teljesítményétől (gól, gólpassz, sárga és piros lap, 0 kapott gól, játszott percek) függően kapod a pontokat, hetente egy-egy embert vehetsz ingyen. Nekem kicsit hiányzik belőle a fantasy egyik legfontosabb része, a játékostársakkal történő üzletelés, ugyanis itt olyan csapatot állítasz össze, amilyet akarsz, nincs olyan, hogy pl. Céronáldó már valaki elhappolta előlem, adok érte Rooneyt meg Givent, légyszi cseréljünk. Ettől függetlenül élvezetes a játék, bár sok múlik azon, hogy milyen csapatot válogatsz össze magadnak a szezon elején.

Terveim szerint, ha elegen összegyűlnénk, akkor indítanánk saját ligát, amihez viszont az kellene, hogy lehetőleg ma (csütörtök) vagy pénteken nagyjából az oldal rendszeres látogatói leadják szavazataikat a jobb oldalon.

Update ... 19:31

Apcuk indított egy ligát az I Know The Score-ban, tessék jelentkezni, legyünk minél többen.

2 megjegyzés:

  1. Ez nem semmi, még meg sem száradt a tinta a post-omon, már itt volt az update. :)

    VálaszTörlés
  2. babrálgatok most pár dolgot, úgyhogy fél percenként nyomogattam az F5-öt, ezért vettem észre rögvest :)

    VálaszTörlés