2008. augusztus 15., péntek

Coloccini aláírt, Jonas játszhat

Fabricio Coloccini ma végre aláírta öt évre szóló szerződését, a várakozásoknak megfelelően a 2-es mezben fog játszani a 26 éves védő (a klub online boltjában már napok óta meg lehetett venni a Coloccini nevével ellátott 2-es számú mezt).

Egyelőre nem tudni, hogy fog-e játszani holnapután.

[caption id="attachment_631" align="aligncenter" width="477" caption="Ezzel a hajjal valahogy nem tudok mit kezdeni."][/caption]

kopasztomasz posztja ...

Fabricio a karrierjét az Argentinos Juniors csapatában kezdte. 1998-ban debütált profiként a Boca Juniors-szal. A következő szezonban az AC Milan csaptát erősíthette volna, ha öt éven keresztül nem kölcsönben van, így csak egyszer léphetett pályára a San Siro-ban. Amint a szerződése lejárt, a Deportivo lecsapott rá.

Coloccini az argentín válogatott oszlopos tagja, 2004. év olimpiai bajnoka, abban a sikercsapatban egyébként Carlos Tevez és Javier Mascherano is szerepelt. A 2006-os vb-n kétszer lépett pályára, ám a negyeddöntőben Németország 11-esekkel verte ki az argentín válogatottat.

Előző szezonban Colo minden percet a pályán töltött a spanyol bajnokságban .

Ideje volt már! Nagyon örülök a hírnek, kell egy stabil hátvéd és ha tényleg minden percet a pályán töltött, akkor remélem bomba formában van.






Megkaptuk Jonas Gutierrez játékengedélyét a FIFA-tól a vasárnapi találkozóra. Az argentín szélső regisztrációját eddig a Mallorca nem volt hajlandó kiadni, mert kompenzációt követelnek a klubtól, amiért Jonas a Webster-szabályt kihasználva hozzánk igazolt. A hivatalos honlap nem említi, hogy megkaptuk volna a regisztrációt. Elképzelhető, hogy egy egyszeri engedélyről van szó és az ügy lezárására még várni kell.

2 megjegyzés:

  1. Keegan azt mondta, neki tetszik a haja, mert olyan, mint neki a 70-es években.

    VálaszTörlés
  2. Viszont így szerencsétlen úgy nézi ki, mint egy nagy orrú BalázsPali :)

    VálaszTörlés