2008. augusztus 10., vasárnap

Newcastle 2-1 Valencia

Utolsó negyedórában fordítva nagyon pozitív hangulatban zártuk a felkészülést a spanyol kupa címvédő Valencia ellen.

Visszatért a csapatba Martins, nagyjából 60 percet tölthetett a pályán, Smith váltotta, akit valami különös ok miatt a szép számban jelen lévő közönség nagy része kifütyült. Teljesen egyetértek a nufc.com véleményével, egyrészt a játékos nem tehet semmit az Everton állítólagos érdeklődéséről, másrészt ha egy csatár egy éven át nem talál be akkor nem a fütyülés fogja meghozni a góljait.

Ugyanez történt pepitában Buttal pár évvel ezelőtt, átkozták sokan a Birmingham City-t, hogy kiestek és így Butt visszajött a kölcsönből, aztán a Villareal ellen fejelt két gólt és hirtelen nagy kedvenc lett.

[caption id="" align="aligncenter" width="594" caption="Duff teljesen üresen érkezett a kapu elé"]Duff teljesen üresen érkezett a kapu elé[/caption]

Erősen kezdtünk, sokáig mi irányítottunk, majd inkább a spanyolok vették át a játék irányítását és a 38. percben Morientes csúsztatását Joaquin fejelte Given kapujába.

A második félidőre visszavett a Valencia, különösen a hajrában látszott a sebességkülönbség a csapatokon. Nem tudom, hogy ez amiatt van mert előrébb tartunk a felkészülésben, vagy sikerült az átlagnál nagyobb erőnlétre szert tenni az utóbbi hónapban. Bízom az utóbbiban.

[caption id="" align="aligncenter" width="594" caption="Milner magabiztosan lőtte be a győztes gólt"]Milner magabiztosan lőtte be a győztes gólt[/caption]

Általában komoly eredmény nélkül fejeztük be a támadásainkat egészen a 77. percig. Guthrie szögletét a teljesen üresen érkező Duff fejelte be. Ezután mindent a támadásba vetettünk, a hosszabbításban pedig Taylor fejese még csak a kapufát találta el, a kipattanót Milner magabiztosan bevágta.

Owen ugyan egyetlen percet sem töltött pályán, Keegan viszont magabiztosan állítja, hogy ott lesz az Old Traffordon, valószínűleg a héten egy-két zárt kapus edzőmeccsen lehetősége lesz kipróbálni magát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése