2008. augusztus 14., csütörtök

IKTS 2008/2009

Sziasztok!

Indítottam egy Hungarian Toon Army nevű :) ligát a magyar Newcastle-rajongók számára az IKTS - http://iknowthescore.premierleague.com/ - játékban.

A játék nagyon egyszerű, viszont annál izgalmasabb. Ha regisztráltatok, csatlakozhattok a fent említett privát miniligához a következő kód bemásolásával: FB86C-FWY. Kérlek titeket, hogy ebbe a ligába tényleg csak Newcastle szurkolók csatlakozzanak (ezt regisztrációkor be lehet állítani). Ha nem gyűlik össze elég játékos most szombatig, áttolom a kezdést a 2. fordulóra.

A szabályok:

Minden fordulóban meg kell tippelned a forduló összes meccsének eredményét (mindegyik meccsre annak kezdetéig tippelhetsz).
Telitalálatért 30, döntetlen eltalálásáért 20, gólkülönbség (és végkimenetel) eltalálásáért 15, végkimenetel eltalálásáért 10, rossz tippért -10 pont jár.

Minden fordulóban lerakhatsz egy szorzó (narancssárga) és egy biztonsági (zöld) zsetont 1-1 meccsre. Előbbi megháromszorozza az adott meccsre kapott pontot, utóbbi nullázza, ha -10-et kaptál rá. (Kivétel: ha olyan meccsre rakod a szorzót, ahol egyik - vagy mindkettő - csapat a bajnokságban 1-4. helyen áll, csak kétszereződik a pontszámod.) Tehát akár +90 vagy -30 pontot is kaphatsz egyetlen meccsre!

Mindig van egy aktuális bónusz értéked (Banker Bonus - BB), ami 0-ról indul. Ha eltaláltad a szorzós meccsedet, akkor megkapod a BB aktuális értékét, és az érték növekedik 5-tel (tehát a következő fordulóban 5-tel több lesz az aktuális érték). A BB maximum 20 pont lehet. Ha nem találod el a szorzós meccsedet, nem kapod meg az aktuális BB-t, és az le is nullázódik. Újítás idénre, hogy ha ugyanarra a meccsre raktad a 2 zsetont, de nem találtad el a végkimenetelt, akkor is megmarad a BB-d a következő hétre.

És persze megnézheted, hogy állsz az összesített listán (kb 40 000 rendszeresen tippelő játékos), az aktuális hónapban, a magyarok között, a miniligáidban... stb.

Kellemes tippelést és sok sikert!

5 megjegyzés:

  1. Már be is regisztráltam, s?t a tippjeimet is leadtam.
    Hétvégére egy jó kis 1-1-es döntetlenre gondoltam magunknak.
    Mit szólnátok hozzá?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól esne a lelkünknek, de szerintem sajnos zakó lesz a vége.

    VálaszTörlés
  3. A Man Utd-nél sem lesznek csatárok (na jó, talán Saha), úgyhogy még egy 0-0 is kisülhet a dologból.

    VálaszTörlés
  4. Mondtam én nektek!

    Ma meg kiütjük a Boltont!!!!!!!!!!!!!!!!

    Oba ver kettőt és Steve is fejel egyet

    VálaszTörlés
  5. De azért a zöld zsetont ráraktad. :)

    VálaszTörlés