2008. augusztus 28., csütörtök

Guthrie a fellegekben

Danny Guthrie a nufc tv-nek adott rövid nyilatkozatot a napokban és elmondta, hogy nem is kezdődhetett volna jobban a karrierje fekete-fehér színekben.

A 21 éves Liverpoolból érkezett srácot Keegan rögtön bedobta a mélyvízbe és kezdőként jelölte a Manchester United elleni mérkőzésre. Mint kiderült ezen maga Danny is meglepődött:
"Debütálásom a bajnok ellen nagyszerűen sikerült, a végén akár nyerhettünk is volna! Nagyon jó érzés volt hallani KK-től, hogy engem nevezett a mérkőzés legjobbjának, főleg azok után, hogy az én célom csupán az volt, hogy bekerüljek a Manchesterbe utazó keretbe. Remekül ment a játék, de most csak arra kell koncentrálnom, hogy biztos helyem legyen a kezdő csapatban, lehetőleg minél több ideig."

Danny továbbá elmondta, hogy döntetlenezni, vagy akár nyerni egy 'Top Four' együttes ellen, mindig ad egy plusz önbizalmat, de a St. James's Parkban lejátszott meccsek sokkal fontosabbak.
"A hazai formánk masszív idén és ha megnyered a itthoni mérkőzéseidet, akkor nagy esély van arra, hogy az élbolyban végezzél a bajnokság végére."

"Nagyon jól érzem magam Newcastle-ben, már van egy házam, sikerült letelepednem egy gyönyörű környéken, szóval minden rendben, élvezem az itteni életet."


Jól megy neki. Nem csak az, hogy elnyerte Keegan és a 'fan'-ok bizalmát és eddig mindhárom mérkőzésén végig a pályán tartózkodott, hanem a játéka is bíztató. A Bolton Wanderers elleni mérkőzésen is szinte hibátlanul játszott és az egyébként meglehetősen kritikus hazai közönség 'szeretetét' is elnyerte, hiszen a csapat hivatalos honlapján lévő szavazásokon Guthrie neve gyakran szerepel, mint a mérkőzés legjobbja (én azért nem rá szavaztam, de hát ez az én szerény véleményem:D) Erős fizikummal rendelkezik, bizonyítja ezt az is, hogy 120 percet folyamatosan játszott a Coventry City ellen. Egyébként nagy-nagy pozitívum, hogy a csapat meglehetősen jól bírta fizikailag a keddi Carling Cup mérkőzést, nem görcsöltek be, nem történt sérülés és KK-nek csupán egyet kellett cserélnie. Egyet. 120 perc alatt.

Talán ez a cikk a fontossági sorrendben nem foglalja el az első helyet, de jó érzés, hogy azért vannak, akik jól érzik magukat a csapatnál. Nem úgy, mint egyesek, ugye Milner?

6 megjegyzés:

  1. Menjen ahová akar. Csak azt nem tudom, három nap alatt honnan veszünk hasonló képességű játékost? A Malouda kacsából igaz valami? Meg szó van a Blackburn-i védőről, tudjátok, akinek a faterja is coach a PL-ben. Az istennek se jut eszembe a neve....öregszem....Steven Warnock, asszem.... Az a lökött mondta kedden a tv-ben. Nos ezek kacsák, vagy igazak?

    VálaszTörlés
  2. Nem nagyon lehet tudni, hogy mi igaz és mi nem.

    Warnock apja hol edző?

    VálaszTörlés
  3. Ő volt aki Sheffield United-nak szentelte az életét. Sajna el kellett hagynia imádott klubját és most a Crystal Palace-t irányítja. Ha röhögni akarsz, ezt meg kell nézni róla:
    http://www.youtube.com/watch?v=J9UgbmuAWBY
    meg ezt is:
    http://www.youtube.com/watch?v=u0Z1PPFzLh4&feature=related
    Meg ezt is:
    http://www.youtube.com/watch?v=kQtWVcFpvHg&feature=related
    Mindenesetre karizmatikus figura!!!
    :))

    VálaszTörlés
  4. Ők nem rokonok. :)

    http://soccernet.espn.go.com/preview?id=199327&league=ENG.1&&cc=5739
    "While Warnock is not planning any more signings after losing out to Blackburn in the race for namesake left-back Stephen Warnock, he revealed there may be more departures from Bramall Lane before the transfer window closes on Wednesday."

    VálaszTörlés
  5. Ezek szerint nem. Akkor az Eurosport2 kommentátort csókoltatom, mert ő mondta. Bár gondolhattam volna róla, hogy ökör, mert teljesen meglepődve közölte azt is, hogy Ashley és Joe Cole nem rokron.
    Erre nem nehéz rájönni, már csak a bőrszín miatt is........
    Köszi az infót! A kinkek jók?

    VálaszTörlés
  6. ja, tetszenek
    Warnock egyik kedvenc edzőm, nem steril, mint egy Wenger vagy Benitez. őszinte fociőrült, mint Keegan

    VálaszTörlés