2008. augusztus 29., péntek

Keegan a legfrissebb igazolási hírekről

Kevin Keegan a péntek reggeli sajtótájékoztatón megerősítette, hogy Kamil Zayatte a csapattal edz.

[caption id="attachment_1180" align="aligncenter" width="477" caption="Hihi...fogalmatok sincs még, hogy micsoda nevek érkeznek hétfőig!"]Hihi...fogalmatok sincs még, hogy micsoda nevek érkeznek hétfőig![/caption]

KK elmondása szerint a 23 éves védő, aki mellesleg a Debrecent kiütő svájci Young Boys-tól érkezne, rendkívül tehetséges.
"Velünk volt ma edzésen és hamar kiderült, hogy tökéletesen be tud illeszkedni a játékstílusunkba. Több helyen is bevethető, szeretem az ilyen játékosokat, szóval meglátjuk mi lesz vele a továbbiakban."

Szó esett továbbá vészesen közeledő 'transfer deadline'-ról és a várható igazolásokról is. Keegan magabiztosan jelentette ki, hogy legalább 3-4 játékos érkezik a hétfői nap folyamán, vagy azelőtt.
"Okom van arra, hogy kijelentsem, legalább 3-4 játékost szerezhetünk még a hátralévő időben.  James Milnerért kapott összeg a rendelkezésemre áll, de a pénz akkor is ott lett volna, ha James nem hagy el minket."

"Jelenleg 4-5 'vasat tartok a tűzben', vagyis akadnak olyan játékosok, akikkel kapcsolatba léptünk, közülük ketten hamarosan aláírhatnak."

Keegan szerdán tárgyalt a klub tulajdonosával, Mike Ashley-vel és rendkívül pozitívan nyilatkozott ezzel kapcsolatban.
"A szerdai találkozónk nagyszerűen sikerült! Mike Ashley az egyetlen, aki támogatni tud minket, hogy minőségi játékosokkal gazdagodjunk, szerencsére a tulajdonos nagyon elfogult a klub iránt. Ebben az időszakban rengeteg ajánlatot teszünk különböző játékosoknak és igen nehéz kiválasztani az igazi klasszisokat. Ha elengeded az egyik legjobb középpályásodat, bizonyosnak kell lenned abban, hogy pótolni tudod őt. Viszonylag jó helyzetben van a klub abból a szempontból, hogy se a védelemnek, se a középpályának, se a csatársornak nincs égető szüksége az erősítésre. Akadnak együttesek, akik egész nyáron azon dolgoznak, hogy akár 5-6 helyen is 'betömjék a lyukat'. Szerencsére nekünk nincs ilyen problémánk.

1 megjegyzés: