2008. augusztus 27., szerda

Milner menni akar

James Milner írásban kérte elengedését a klubtól, a közlemény szerint egyelőre nem érkezett a klub számára megfelelő ajánlat.

Ha azonban megfelelő mennyiségű pénzt ajánlanak érte, el fogják engedni.

Most finom leszek: a kurva anyját Martin O'Neillnek és az Aston Villának. Egy nyáron keresztül pampog arról, hogy mekkora köcsög a Liverpool, erre ő ugyanezt megcsinálja, és el is éri a célját.

Milner meg kapja be, ha menni akar menjen nyár közepén, nem most amikor már alig lehet igazolni.

update...14:45

Sikeresen megnyugodtam, elnézést a kirohanásért, ideiglenesen felfüggesztem az áthúzott sorokat.

Jobban végiggondolva, Milner innen két klubhoz mehet, a Villához és a Poolhoz. A Liverpoolnak égető szükséges van (tényleg) egy szélsőre, legyen akármilyen tudású. Állítólag Rierára hajtanak a Vörösök, de semmi sem elképzelhetetlen.

Másrészt nem hiszem - akármilyen jó viszonyban van Martin O'Neill Milner ügynökével -, hogy azért kérné írásban a távozását, mert az Aston Villához akar csatlakozni, akik egyébként sincsenek szűkében a gyors szélsőknek.

Nem derült égből jött ez a dolog: amikor Milnert megvettük a Leedstől, megegyeztünk, hogy az újabb eladásból részesedést kapnak a yorkshire-iek. Ezt pár napja megpróbáltuk megboltolni velük, nyilván azzal a szándékkal, hogy több maradjon nekünk, tehát a klub vezetői számítottak erre és valószínűleg sok pénz lesz James távozásában.

Ennek tükrében az írásos kérelem csak annyit jelent, hogy Milner nem jogosult a hűségbónuszra, tehát nem a klub akarta őt eladni, így nem kell jutalmaznia a játékost a klub iránt tanúsított húségéért. Ekkor viszont érvényét veszti az a spekuláció, hogy egy nagy klub - a Liverpool - jelentkezett be és Milner mindenképpen élni kíván a lehetőséggel, ezért adta be a kérelmet.

Szóval még semmi sem biztos, James valószínűleg el fog menni, bízom benne, hogy rendesen pótoljuk majd.

5 megjegyzés:

  1. Elnézést, ha valakit zavart a trágárságom, de majd felrobbanok.

    VálaszTörlés
  2. Uhhh! Ez rohadt váratlan,derült égből...Egy ilyen munkabírású,nem túl sérülékeny játékos kurvára fog hiányozni! A Villa meg bekaphatja.oda-vissza meglesznek csinálva!

    VálaszTörlés
  3. Honnan tudod, hogy üzleteltünk a Leeds-szel?

    VálaszTörlés
  4. A Leeds elnöke: "We have a sell-on clause on a player in demand at another club," he explained. "We were approached to take a figure to buy out the rights which suggests he may be set to move on. "We're happy to ride with it, see what happens and take our share."

    Pár napos lehet az idézet, cikket most nem találtam hozzá, délután nem kerestem.

    VálaszTörlés