2008. augusztus 18., hétfő

Keegan értékelése

KK a nufc.co.uk-nak adott nyilatkozatában a fellegekben járt a Manchester elleni mérkőzés után és teljes mértékig elégedetten válaszolt a nufc tv kérdéseire. A látottak alapján érthető, hiszen fegyelmezett, jó játékkal mutatkoztunk be a 2008/2009-es szezonban.
"Azzal a szándékkal érkeztünk Manchester-be, hogy valamilyen tisztességes eredményt elérjünk és elégedett vagyok a látottakkal és persze azzal, hogy egy pont a mienk."

"Az öltözőbe azzal bíztattam csapatomat, hogy meg van a kellő gyorsaságunk és energiánk, talán több is, mint az ellenfélnek."

"Nehéz jó eredményt elérni itt, de mi megtettük, hiszen minden játékosom kitett magáért és fantasztikus az, amit produkált."

"A végére akár nyerhettünk is volna, rengeteg lehetőségünk adódott és a csapatom egyszerre tudott védekező, illetve támadó szellemű játékot játszani."

"Jövő héten a Bolton ellen magabiztosan állunk ki és reménykedjünk, hogy hasonló nagyszerű játékot mutatunk be a szurkolóknak."

Keegan három új igazolásunkat is pályára küldte, lássuk, hogyan értékelte szereplésüket:
"Az új 'gyerekek' egyszerűen fantasztikusak voltak!"

"Danny mindenhol ott volt, soha nem veszített labdát, számomra ő a meccs embere. Jonas megmutatta mit tud, rendkívül izgalmas játékkal szórakoztatta a közönséget. Fabricio mindössze a pénteki edzésen vett részt, de azt mondta, hogy játszani akar és nekem ennyi elég is volt. Nem volt más választásom, hiszen Cacapa sérülése megnehezítette dolgomat a védelem összeállításában. Csupán annyit mondtam neki, hogy élvezze a játékot. Nagyszerű teljesítményt nyújtott és csak jobb lesz, figyeljék meg!"

"Nem igazoltam sok játékost, de akiket sikerült, megmutatták a Manchester United ellen, hogy megérik az árukat."

Bizony megérik! A legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire jók lesznek az újak! Bár Colo néha a frászt hozta rám a mérkőzésen, de a második félidőre magabiztossá vált. Danny és Jonas fantáziát vitt a középpályára és ahhoz képest, hogy egy csatárral álltunk fel, voltak időszakok, ha nem is sok, amikor mi irányítottuk a mérkőzést és kifejezetten jó támadásokat vezettünk le.

Howay the Toon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése