2008. augusztus 19., kedd

Balfékek vannak az Ipswichnél ...

... de legalább sűrűn frissítik a hivatalos honlapjukat.

[caption id="attachment_931" align="alignright" width="240" caption="Légyszíves Shola, húzzál el."][/caption]

Úgy tűnik a másodosztályú klubnál nem tudtak Ameobi combhajlítósérüléséről, amit a mallorcai torna első mérkőzésén szedett össze. Meglepő, hiszen elvileg nem vaktában kellene igazolni és több helyen is lehetett olvasni.

Aztán Jim Magilton elmondta, hogy a játékos tegnap esett át az orvosi vizsgálatokon és ha minden jól megy ma aláír. Délután azonban az Ipswich honlapja közölte, hogy a klub orvosai sérültnek találták a combhajlítót (ismét, micsoda meglepetés) egyelőre nem kívánják leigazolni a csatárt és más opciók után néznek.

El tudom képzelni mit gondolhatnak az Ipswich-drukkerek. Még akár egy Newcastle-fórumról is meg lehetett volna tudni, hogy Ameobinak sérülése van, ehelyett jó pár napot elvesztegettek Ameobival.

A mi részünkről pedig nem kell ecsetelnem. Tudjuk, hogy egy armageddon kivételével Ameobi nem fog nálunk játszani, a szerződését nem hosszabbítjuk meg, ha úgy alakul, hamarabb játszatjuk Carrollt vagy LuaLuát.

2 megjegyzés:

  1. Kurvajók ezek a cikkeid, mert próbálod pártatlanul írni őket, de el vannak rejtve benne a te személyes véleményedre való utalások. Meg ez a képaláírás..:DDD

    VálaszTörlés
  2. köszi, fején találtad a szöget. :)

    VálaszTörlés