2008. augusztus 9., szombat

Előzetes: Newcastle - Valencia

Az előzetes időponthoz képest két órával később, magyar idő szerint este hat órától játszuk le utolsó felkészülési mérkőzésünket, amelyen a spanyol kupagyőztes Valencia lesz az ellenfél.

Kezdőcsapat:




  • Given, Beye, N'Zogbia, Cacapa, Taylor, Butt, Guthrie, Milner, Gutierrez, Duff, Martins


Cserepad:




  • Enrique, Smith, Geremi, Edgar, Forster, LuaLua, Bassong


Közvetítés:




  • Nincs stream, de a klub honlapján élőben ezt a találkozót is megtekinthetitek. Egyetlen feltétel, hogy elő kell fizetni a NUFC TV-re.


Owen már edz, de játszani még nem fog. Martins valószínűleg játékra kész, csakúgy mint N'Zogbia. A nufc.com szerint lehetséges 1-2 próbajátékos szerepeltetése is, a weboldal szerint mindkét játékos betalált az egyik edzésen rendezett rövid meccsen. Coloccini - ha minden igaz - most már tényleg ott lesz a stadionban, elképzelhető, hogy játszik, bár erre nagyon kevés az esély. Ameobi, Viduka, Carroll, Faye, Barton biztosan nem játszhatnak. Smith a szerdai mérkőzés óta szinte minden újság összefüggésbe hozta az Evertonnal annak ellenére, hogy Keegan cáfolta a még kedden felröppent pletykákat.

A kezdés időpontját egyébként az okozta, hogy a Valenciát szállító repülőgéppel 'technikai problémák adódtak'. Valószínűleg a tervezettnél sokkal későbben érkeztek meg, ezért döntött így két csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése