2008. augusztus 26., kedd

Csapatok: Coventry - Newcastle

Newcastle United

  • Kezdők (4-4-2): Shay Given, Habib Beye, Jose Enrique, Fabricio Coloccini, Sebastien Bassong, Nicky Butt, Danny Guthrie, Geremi, Charles N'Zogbia, James Milner, Jonas Gutierrez

  • Cserék: Michael Owen, Steve Harper, Steven Taylor, David Edgar, Ryan Donaldson, Nile Ranger


Owen marad csere, Gutierrez lesz Milner mellett a támadósorban, így N'Zogbia feljebb lép, bekerül Enrique. Taylornak kisebb bokasérülése volt a múlt héten, valószínűleg emiatt is játszik helyette Bassong. A padon helyett kapot a 17 éves Ryan Donaldson, illetve az idén nyáron érkezett Nile Ranger, aki a hétvégén gólt szerzett az ificsapatban.

A Coventry City kezdőjét még nem találtam, de most lépek enni, aztán tévé elé, úgyhogy azt most nem is írom le, sokat úgyse mondana.

Jó szurkolást, howay the Toon!

4 megjegyzés:

  1. Nagynehezen nyertünk, de lehetett volna jobb is. A Coventry City csapata szimpatikus társaságnak tűnik. A máltai támadó középpályásuk figyelemreméltó! Lehet, hogy jobban járnánk vele, mint F. Maloudával......
    Nem tom, de nagyon gyors, technikás játékos. Asszem Micoud a neve.

    VálaszTörlés
  2. "Premier Leaguetől eltérően továbbra is csak öt cserejátékos áll rendelkezésre"

    nálunk 6 volt, a coventrynél meg 7 :D

    VálaszTörlés
  3. Moha bácsi, Mifsud lesz az, kell, hogy emlékezz rá a rossz emlékű eb-selejtezőről...

    Most láttam először a csapatot játszani ebben az idényben, és ez a Jonas nagyon jó benyomást tett rám. most már nem csak a cikkekből olvasom, hogy jó vásár volt. jól passzol, technikás, nyeri a párharcokat, pattognak le róla az emberek.

    bár a Coventry 2. gólja furcsa körülmények között esett, nem bántam, hogy hosszabbítás lett, nagyon csúnyán nem erőlködtek a fiúk a 2. félidőben.

    VálaszTörlés