2009. január 21., szerda

Pletyka: Shay megy

EREDETI BEJEGYZÉS

Ismertek, nem szoktam értelmetlen pletykákat írni ide. Ma több ember saját forrásaikra hivatkozva írta különböző fórumokon, hogy Shay valószínűleg utolsó meccsét játszotta színeinkben és eligazol a Manchester Cityhez.

Még semmilyen sajtóorgánum nem kapta fel a hírt, ha meg is teszik attól még nem lesz több igazságtartalma, hivatalos természetesen akkor lesz, ha valamelyik klub megerősíti vagy megcáfolja.

Ezzel együtt Shay testbeszéde az utóbbi meccsek után vagy éppen a képviselőjének pár héttel ezelőtti nyilatkozata sokat sejtet. A Carlisle menedzsere a napokban azt mondta, hogy szeretnék megtartani kölcsönben Krult, de erre nincs lehetőség amíg nem lesz végleges a kapushelyzet a Newcastlenál.

Hangsúlyozom, ez még csak pletyka, semmi konkrét információ nincsen, de azt hiszem ez fontosabb dolog mint az, hogy Carroll és N'Zogbia pofont váltottak a tegnapi edzésen, ami viszonylag sűrűn elő szokott fordulni az edzőpályákon.

UPDATE 16:14

A SkySportsNews és a Journal is úgy tudja, hogy a Manchester City £8 milliót ajánlott Givenért, de a klub egyelőre nem hajlandó igent mondani. Tekintve, hogy a City £14 milliót csengetett ki Bellamyért úgy érzik többet is fognak ajánlani a manchesteriek.

8 megjegyzés:

  1. A Man City hülye. Kapusok terén mi és ők állunk legjobban egész Angliában.

    VálaszTörlés
  2. Igen, ha a Spurs akarná vinni azt megérteném. Ők állítólag amúgy Harperre nyomulnak.

    Amúgy meg a Man City azt igazol akit akar, meg tudom érteni, hogy rámennek a legjobb shot-stopperre.

    VálaszTörlés
  3. Meg kell tartani mindenáron! Ő a klub igazi ikonja.

    VálaszTörlés
  4. Moha, fordítsuk meg a kérdést.

    Shay annyi mindent tett a klubért. Ha önszántából menni akar akkor megérdemel annyit, hogy tiszteletben tartjuk a döntését?

    Nem provokálni akarok, de érdekel a véleményetek ebből a szemszögből is.

    VálaszTörlés
  5. Adjuk el Harpert, akkor maradnak a fiatalok is, Given meg kibír még fél év szenvedést, aztán talán valami megváltozik. :)

    VálaszTörlés
  6. a Cityben ugyanúgy szenvedni fog szegény, szerintem rossz döntés lenne

    VálaszTörlés
  7. Most derült ki, hogy a city 19 milláért vitte el De yong-ot, miközben a szerződése szerint idény végén 2 milláért ki lehet vásárolni....vagy ennyire hülyék, vagy ennyire mindegy mi az ár........de bármelyik is igaz, szerintem Shay ér úgy cirka 50 millió fontot, ha ők kérdezik :DDDDD

    VálaszTörlés
  8. Heti százezer fontos fizetés, 3,5-4 éves szerződés a pletykák szerint.
    Rohadt szar érzés lesz amikor bejelentik majd. A lényeg,hogy Shay állítólag menni akar...
    Ugyanakkor nem szabad szívbajosnak lennünk,egy élő szerződéssel rendelkező,világklasszis kapusról van szó! A pénz mellé játékosokat is kellene kapnunk a bizniszben(egy meghatározó embert feltétlenül)!

    VálaszTörlés