2009. január 17., szombat

Akkor most kik is sérültek?

Joey Barton egészséges annyira, hogy visszatérjen a kispadra, Jonas sem kezd. Xisco ahogy várható volt visszaül a padra, Andy Carroll lesz Owen partnere.

Jose Enrique sérülése ezek szerint nem annyira súlyos, a spanyol lesz a védelem bal oldalán. Meglepetésre David Edgar tartja helyét a jobb oldalon, Steven Taylor csak csere (nem mintha bánnám persze).

N'Zogbia és Duff tehát a két kezdő szélsőnk, jobban preferálnám Zoggyt és Jonast, de az is igaz, hogy az argentín remek joker lehet a padról.

A Roversnél a veterán Tugay kezd középen, reméljük sikerül többet birtokolni a labdát, minél több lövést meg kell ereszteni, Paul Robinsonban lehet bízni.

Newcastle: Shay Given, David Edgar, Fabricio Coloccini, Sebastien Bassong, Jose Enrique, Nicky Butt, Danny Guthrie, Damien Duff, Charles N'Zogbia, Michael Owen, Andy Carroll
Cserék: Steve Harper, Joey Barton, Jonas Gutierrez, Xisco, Steven Taylor, Kádár Tamás, Kazenga LuaLua

Blackburn: Paul Robinson, Andre Ooijer, Stephen Warnock, Chris Samba, Tugay, Ryan Nelsen, Brett Emerton, Benni McCarthy, Morten Gamst Pedersen, Keith Andrews, Jason Roberts
Cserék: Vince Grella, Aaron Mokoena, Keith Treacy, Roque Santa Cruz, David Dunn, Mark Bunn, Matt Derbyshire

4 megjegyzés:

  1. Azért jó, hogy Kádár Tomi még egy ilyen erősebb padra is odafér.

    VálaszTörlés
  2. Igen, úgy látom ő az elsőszámú védő a következő korosztályban, a Liverpool-meccs óta mindig benn van a 18-as keretben.

    VálaszTörlés
  3. Hahó!
    Nagy hírem van! Lehet, hogy még egy magyar játékosa lesz Newcastle-nak. Gosztonyi vasárnap utazik ki.

    VálaszTörlés
  4. nincs valami híretek alan smith-ről?

    VálaszTörlés