2009. január 9., péntek

N'Zogbia rinyál, végképp elássa magát a drukkerek előtt

Update ... 15:04 ...


Kinnear a Chronicle hasábjain cáfolta Charles távozását és azt, hogy bármely játékosunkért is ajánlatot tettek volna. Joe korábban három ember eladásából 16 milliót remélt, de mint látjuk, egyelőre semmi mozgás nincs.

Közben a nufc.com ismét élesztgeti a John Arne Riise pletykát. Egyelőre nem tudják, hogy kölcsönről vagy végleges átigazolásról lehet szó.

Eredeti bejegyzés ...


Múlt héten már megjelent egy cikk a L'Equipeben, amelyben N'Zogbia arról beszélt, hogy lépnie kell egy nagyobb klubhoz. Akkor elsimította a dolgot, ezért meglepő és furcsa, hogy most megint hasonlókat nyilatkozott a francia napilapban.
"Pályafutásom fordulópontjához érkeztem.

"Az ügynökeim a Tottenhammel és a Villával tárgyalnak, és azt sugallják, hogy az Arsenal is beszállhat. Szeretnék az Ágyúsokhoz menni, de mindhárom nagyszerű klub."

Ha a tárgyalásokról szóló hír igaz, akkor a klub megegyezett a Tottenhammel és a Villával.

Őszintén szólva: menjen, unom már, hogy minden átigazolási időszakban elkezd picsogni, hogy ő mennyire jobb klubot érdemel. Van benne igazság, hiszen szinte mióta itt van folyamatos mélyrepülésben van a klub.

De jóval többet képzel magáról, mint ami, ráadásul nagyon amatőr és tiszteletlen. Maradjon csöndben, amíg el nem megy, nem olvastam sehol sem ilyesmit például Milnertől, pedig vele aztán alaposan kiszúrt a klub 2007 nyarán.

A csapat szempontjából persze nagyon rosszul jön az esetleges távozása és majd fogok is szomorkodni, ha kell, de most sokkal jobban akarom, hogy végre menjen már, minthogy maradjon.

3 megjegyzés:

  1. Egyetértek,ez már tényleg több a soknál! Máig előttem van a megszeppent,mikrofonfrizurás,fura nevű srác becserélésére várva az oldalvonalnál...Rég volt,úgy látszik sztár lett a srácból...
    Húzzon a faszba,sőt húzzon MINDENKI,aki nem akar itt játszani.
    A Klubnál egy játékos sem lehet nagyobb,fontosabb!
    Ha ez kell a megtisztuláshoz,legyen!
    Holnap meccs! Howay'The Lads!

    VálaszTörlés
  2. Mikrofonfejről jut eszembe, láttátok Andy Carroll új séróját? Borzadály, Owen reakcióján jót kacagtam. :)

    VálaszTörlés
  3. Jajaja. Kicsit más a srác bőrtónusa mint azoké, akik ilyen hajat csináltatnak maguknak..(:

    VálaszTörlés