2009. január 22., csütörtök

Kádár súlyos sérülése

Mint ismeretes, Kádár Tamást a tegnapi tarcsi Tyne-Wear derbin (2-1 ide) hordágyon vitték le a pályáról a 88. percben.

[caption id="attachment_2122" align="aligncenter" width="477" caption="Kádár hordágyon...új frizurája van?"]Kádár hordágyon...új frizurája van?[/caption]

Tomit rögtön egy sunderlandi kórházba (szegény gyerek, reméljük az orvos nem mackem drukker volt) vitték, ahol egész éjjel megfigyelés alatt tartották. Mára hivatalosan is megerősítették, hogy 4-6 hónapot kénytelen kihagyni lábtörés miatt.
Hatalmas csapás ez a srácnak és az első csapatnak is, hiszen jó teljesítménye miatt rendszeresen helyet kapott Premier League mérkőzéseken a kispadon" - mondta Richard Money, a tartalékok edzője.

A legjobbakat kívánom neki, van akkora személyiség, hogy hamarosan visszatérjen!

Természetesen elfogult vagyok Kádi iránt magyarsága miatt és jó olvasni, hogy milyen fontos játékosa a Newcastle United-nek. Sajnos ez a sérülés rosszkor jött mind neki, mind a csapatnak, reméljük minél hamarabb felépül!

3 megjegyzés:

  1. Szegény srác, nagyon sajnálom.

    VálaszTörlés
  2. Nem értettem, miért "balról" szóltál be marci. Aztán észrevettem, kopasz betegséget színlel, és nem jár suliba, így sok ideje támadt. :)

    Áttérve Tamásra, "komplikáció" elvileg nincs, "csak" sima sípcsonttörés, így elvileg vissza tud majd kerülni 100%-os állapotba.

    VálaszTörlés
  3. Nagy erejű,szerencsétlen ütközés lehetett.Tamás igyekezett tisztázni a tizenhatos jobb oldalánál és hatalmas lendülettel csúszott oda a makihoz.
    A körülményekhez képest gyors felépülést Kádinak!

    VálaszTörlés