2009. január 10., szombat

Lovenkrands lehet az első

A mai Daily Mail és a Journal is úgy tudja, hogy a 28 éves dán csatár-szélső, Peter Lovenkrands lehet Kinnear első igazolása.

A két lap azt valószínűsíti, hogy a jelenleg szabadügynök, de a Rangersszel edző játékos a hétvége folyamán fixálja le a feltételeit és hétfőn aláír a klubhoz.

Őszintén szólva a Journal úgy tűnik csak a Daily Mailt másolja, de az újságok bizonyossága azt sugallja valóban létrejön a dolog.

Lovenkrands 8 éve már majdnem hozzánkkerült, akkor Sir Bobby hívása ellenére a Rangerst választotta, ahol a rangadókat leszámítva nem volt igazán kiemelkedő. A dán válogatott nagyon hasonlít N'Zogbiára abban, hogy gyors a labdával, kevés gólt szerez és sokszor konkrét elképzelés nélkül rohan a labdával, aztán bosszantóan elszórja a lehetőséget (az angol terminológia a találó 'headless chicken' jelzővel illeti az ilyen játékosokat).

Ha nem adjuk el Zoggyt akkor elégedett vagyok, szinte ingyen sikerült egy kis mélységet szereznünk szélsőposzton. Ha vele akarják pótolni a franciát akkor szomorú, dühös és elkeseredett leszek.

1 megjegyzés:

  1. Nem hinném,h nagy igazolás lenne:SHa már tényleg menni akar a N'zogbia,akkor hozzuk ide Mcgeadyt a Celticböl...jobb játékos,mint a mi Zoknink!

    VálaszTörlés