2009. január 14., szerda

Kinnear a meccs előtt

Szemezgetve JFK Hull előtti sajtótájékoztatójából.

  • Természetesen a győzelem a cél, nyilván könnyebb lenne sérültek nélkül, de így is elvárás a továbbjutás.

  • Hat ifijátékos edz jelenleg ideiglenesen a nagyokkal (nem tudni közülük hányan szoktak állandóan a felnőttekkel edzeni) és elképzelhető, hogy közülük 2-3 kezdeni fog holnap.

  • Obafemi Martins leghamarabb hat hét múlva térhet vissza, Shola Ameobi térdsérülést szedett össze, akár egy hónapot is kihagyhat.

  • Peter Lovenkrands beleegyezett, hogy a szezon végéig aláírjon, végleges megegyezés ehét végére várható.

  • Kinnear cáfolta az utóbbi napokban előtérbe került Nigel Quashie pletykát.

  • 1-2 játékos érkezhet kölcsönbe. A kölcsönadás díjáról már megegyeztek. Úgy vettem ki, hogy valószínűleg egy klubtól érkezhetnek. Két nap múlva nagyjából pont kerülhet a dolog végére.

  • Szeretne minél hamarabb túlesni az átigazolásokon, nem tartaná szerencsésnek a legutolsó napra (február 2.) halasztani őket.

  • Bartonért nem érkezett ajánlat, de egyébként sem kíván egyetlen játékost sem eladni.

  • Nem áll rendelkezésre pénz rendes igazolásokhoz. Az előző pontnak ellentmondva tehát, ha kiváló ajánlat érkezik, megfontolja az eladást, hogy más posztokon erősíteni tudja a keretet.

  • Az kiszemeltek az ő döntései, először ő veszi fel a kapcsolatot az érintettekkel, azt követően az anyagi dolgokról már Dennis Wise egyeztet.

  • Egy Tottenhamhez került játékossal kapcsolatban már megegyeztek az ügynökkel, mégsem érkezett hozzánk a játékos, mutatott rá Kinnear arra, hogy az ügynökök az utolsó pillanatig igyekeznek jobb üzletet kötni. Pár perccel később ismét feljött a kérdés, a játékos Stephen Appiah volt.

  • N'Zogbiás cikkeket is az ügynökök tevékenységének tudja be, nincs szándékában megválni a sráctól.

  • A korábban említett két lehetséges kölcsönjátékos argentín, illetve olasz válogatott. Természetesen jelenleg nincsenek csapatuk aktív keretében, különben nem akarnának hozzánk jönni.


Az a benyomásom, ahogy Joe is mondta, hogy ha nem adunk el senkit - márpedig Xiscot nem tudjuk, mert mi vagyunk idén a második csapata és egy harmadik klub leghamarabb a következő szezonban viheti el tőlünk; rajta kívül pedig úgy tűnik nincs más, akitől el szeretnének köszönni - akkor csak szabadügynökök és kölcsönjátékosok érkezhetnek. Márpedig úgy tűnik nincs szándékunkban továbbadni a játékosainkat, hacsak nem jelentkezik be értük valami borzalmasan nagy összeggel a Man City

Még mindig jobb persze, mint 8 millió kiadni a következő Boumsongra, de ezzel együtt sokat mond Ashley mézes-mázos kinyilatkoztatásáról.

Közben a szerdai Guardian úgy tudja, hogy Kinnear sürgős találkozót szeretne Ashleyvel és Llambiasszal, hogy sürgesse az igazolások lehetőségét, mert a sérülések miatt a klub könnyen lehetetlen helyzetbe kerülhet.

4 megjegyzés:

  1. "Nem áll rendelkezésre pénz rendes igazolásokhoz." Miért is nem? Mi van Milner 10 vagy 12 milliójával?

    VálaszTörlés
  2. Óriási a baj,ez egyértelmű. Nagyon észnél kell lenni a vezetőségnek a következő bő két hétben,mert ez már a szakadék széle! Vékony a keret és még el is fogytunk,a tétmeccsek viszont jönnek sorozatban.
    Más,úgynevezett sztármenedzser már rég lekoccolt volna,egy pluszpont nálam JFK-nek ezért.

    VálaszTörlés
  3. Lehet,hogy a francia a 34 éves Dacourt lesz?

    VálaszTörlés
  4. Mindenképpen beleillik a leírásba.

    VálaszTörlés