2009. január 17., szombat

Legalább az utánpótlásra odafigyelünk

A skysports.com és a srác eddigi csapatának hivatalos honlapja szerint szinte biztosan leigazoltuk a 16 éves Haris Vuckicet. A hírek szerint már csak a papírmunka van hátra, a szlovén fiú eddig az NK Domzalet erősítette.

Vuckic csatárposzton szerepel, úgy tudni három és fél évre szóló szerződést ír alá.

Haris idén négy alkalommal szerepelt a szlovén bajnokságban, egyszer volt kezdő, gólt nem szerzett. A Domzale idén elindulhatott a Bajnokok Ligájában, az első selejtező kört sikerrel is vették, a következő körben azonban a Dinamo Zágráb kettős győzelemmel búcsúztatta őket, jelenleg a szünetelő szlovén bajnokság 6. helyén állnak.

Vuckic rendszeres tagja a szlovén U17-es válogatottnak, a szeptemberi Eb-előselejtezőben három meccsen három gólt szerzett, kettőt a törökök elleni zakó során és ő jegyezte a győztes gólt az orosz csapat ellen.

A csapatok márciusban folytatják a küzdelmeket a 7x4 fős elitkörben, a szlovén csapat Lengyelországgal, Görögországgal és Svájccal fog küzdeni a továbbjutásért.

Vuckic a Domzale honlapja szerint 187 centi magas, 80 kiló, erőteljes, zömök játékosnak tűnik már kamaszként is.

5 megjegyzés:

  1. A 16 éves Viduka? Amúgy vagy 20-nak néz ki.

    VálaszTörlés
  2. Egyébként mi van Aaron Spearrel? Vagy hogy hívják... Azóta nem hallottam róla, hogy leigazoltuk az ifik közé.

    VálaszTörlés
  3. Egyszer beállt csereként. Szerintem valami alacsonyabb korosztályban nyomhatja (U17 talán), vagy lehet, hogy sérült. Én sem olvastam róla semmit nyár óta.

    VálaszTörlés
  4. Az arc nem minden, nézzétek meg ezt a kosaras gyereket, csütörtökön tölti a 21-et.
    http://images.smarter.com/blogs/gregoden1.jpg

    VálaszTörlés