2009. január 18., vasárnap

JFK hablatyol I.

Új sorozatomban igyekszek rendszeresen beszámolni a két lábon járó pletykagyár, aka (szerk.: aka = also known as, magyarul másnéven) Newcastle menedzser Joe Kinnear újabb remek gyöngyszemeiről.

2009. január 18. - Joe bemártja elődeit
A legnagyobb probléma, hogy nem elég mély a keret. Miért nem ismerte ezt fel a két korábbi menedzser? Én nekem kell elvinnem a balhét. ... Azok alapján ítéljenek meg akiket idehozok.

Igen Joe, KK tökéletesen elégedett volt, hogy Milner eladása után nem költöttük el a pénzt ... vagy mégsem?

Mi értelme van egy krízisidőszak kellős közepén másra kenni a bajokat? Te vagy most a menedzser, ezzel a negatív nyilatkozattal csak tovább mélyítetted a gödröt, ahonnan szenvedve próbálnak kikecmeregni a játékosok. Ha nincs érdemleges mondanivalód akkor maradj veszteg.

Másrészt mit vártál amikor 8-10 játékos sérült? Hogy van három csapatra való emberünk és telerakhatod a kispadot veterán PL-játékosokkal?

Sajnos nem várható Joetól, hogy kibírjon egy hetet anélkül, hogy valami baromsággal álljon elő, úgyhogy nem ez volt az utolsó JFK hablatyol.

További 'szép' napot, a beszámoló a Rovers-meccsről holnapra várható.

3 megjegyzés:

  1. ...és lehet,hogy ez még nem is a gödör alja!

    VálaszTörlés
  2. Hát a City meccs még hagyján, de ha a West Brom, Sunderland duó ellen nem fogunk LEGALÁBB 4 pontot, akkor a kiesés szele megint megérint minket, csak az a baj, hogy ezúttal még erősebb lehet.

    VálaszTörlés
  3. Az a szomorú, hogy ennyi idősen mi is ilyenek lehetünk......

    VálaszTörlés