2009. január 13., kedd

Gondban leszünk holnap

Jose Enrique, Steven Taylor és Andy Carroll sem vállalja a játékot a holnapi FA-Kupa újrajátszáson.

Taylor vádlisérüléssel küzd, az állapota nem javult a hét első két napján, a hétvégére talán rendbejön. Carroll az egyik edzésen meghúzódott, ő is bizonytalan szombatra.

Enriquéről nem tudni, a BBC honlapja szerint Geremi sem játszhat és Ameobit is sérültnek írják. Utóbbi kettővel kapcsolatban bizonytalan információk keringenek.

Ezzel 12-re csökkent a bevethető felnőttek száma: Given, Harper, Coloccini, Bassong, Edgar, Gutierrez, Butt, Guthrie, N'Zogbia, Duff, Owen, Xisco.

Harper nyilván padozni fog, így a csapat most tényleg magától megvan, leszámítva ha Kinnear továbbra is jegelni akarja Xiscot. Ezzel kapcsolatban a true-faithen az a pletyka kering, hogy a játékos árának egy része szerepléseitől függ és a vezetés nem kívánja, hogy a spanyol elérje a szükséges számot.

Ha Xisco padozik akkor Duff lehet Owen partnere és ezzel egy fiatal srácot kell játszatni bal vagy jobb bekkben. Elérkezett Kádár Tomi ideje.

Hangsúlyozom, hogy Geremit csak a BBC írta sérültnek, ha a kameruni játszik akkor valószínűleg N'Zogbia lép hátra a védelembe és Geremi fog valamelyik szélen játszani. Vagy esetleg Edgar játszik bal bekket, Geremi jobb bekket, ebben az esetben a középpálya két szélén két oda való játékost tudunk szerepeltetni Zoggy és Jonas személyében.

Mindenesetre komoly esély van, hogy holnap bemutatkozik az első igazi magyar a klub történetében. (A '80-as évek elején játszó Váradi Imre ugyan rendelkezett magyar felmenőkkel, de ő már kinn született és teljes életét a szigetországban élte le.)

4 megjegyzés:

  1. Ráadásul nem minket ad a Sportklub.

    VálaszTörlés
  2. Hát én Edgart sem sorolnám felnőttek közé. Tudom, hogy korát tekintve már az, de sztem egyáltalán nem tud annyit, hogy csapatba kerüljön. Egyszerűen ennyire képest, el kell adni, és kész. Hiába fejel gólt, ha miatta kapunk 2-3-at. És most nem csak a Liverpool elleni meccsre gondolok.

    VálaszTörlés
  3. @apcuk
    Abban az értelemben oda tartozik, hogy már volt meccse a nagyok között, volt kezdő is. Tudásban nem üti meg a megfelelő szintet, egyetértünk.

    Eladni szerintem nehézkes lenne, egy olyan csapat, amelyik leigazolná talál hasonló játékost ingyen is. Júniusban lejár a szerződése, nem fogunk vele újítani.

    VálaszTörlés