2009. január 29., csütörtök

N'Zogbia nem hajlandó többet játszani

Megint SSN értesülés, más tészta. Charles N'Zogbia nem hajlandó többet JFK keze alatt játszani, miután a mester megsértette.

Valamelyik nyilatkozatban a Man City meccs után Kinnear 'Insomniának' (álmatlanság) nevezte Charliet. N'Zogbia ezt úgy tűnik túlságosan rossz néven vette és most a legnagyobb angol sporthírekkel foglalkozó TV-csatorna úgy tudja, N'Zogbia beadta a kulcsot.

Őszintén szólva nem tudom mit reagáljak. Kinnearnak figyelembe kellene tartani, hogy ezek a srácok fontmilliókat kerestek már és nagy az egójuk. Másrészt N'Zogbia ... húzzál már a p*csába.

N'Zogbia a City elleni meccset hivatalosan bokasérülés miatt hagyta ki.

UPDATE ... 0:15

N'Zogbia közleménye.
"Először is szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól, amiért el akarom hagyni a klubot.

"Ugyanakkor, miután Joe Kinnear megsértett, nem fogok játszani a kezei alatt, amíg ő a Newcastle menedzser.

"A klub tudja, hogy vannak ajánlatok értem és el kellene fogadniuk egyet."

JFK csütörtök késő este nyilatkozott az ügyről a BBC-nek.
"Sajnos ez csak egy kétségbeesett kifogás arra, hogy távozzon.

"Rendben, megakadt a nyelvem, de ha minden alkalommal kaptam volna egy fontot, amikor rosszul ejtem ki egy játékos nevét, akkor nagyon gazdag lennék.

"Már eddig is volt pár idézet Charlestól januárban, azt állítva, hogy szeretne más klubhoz igazolni. De az igazság az, hogy nem kaptunk egyetlen konkrét ajánlatot sem."

N'Zogbia bocsánatkérése nálam süket fülekre talál, két éve minden egyes alkalommal csinálja a cirkuszt, pályán és azon kívül.

Tegyél meg egy szívességet és csukd be az ajtót magad után.

2 megjegyzés:

  1. Egyetértek. Húzzon a francba...

    VálaszTörlés
  2. Igaza van Joenak,ez csak egy mondvacsinált szar kifogás.Attól tartok sokkal nagyobb játékosnak képzeli magát,mint amekkora valójában.
    Cserealapnak jó lesz egy ügyletben talán.
    Most tényleg nagyobb szüksége van a segítségre a klubnak mint valaha,erre folyamatosan csinálja a cirkuszt! Hálátlan szar.

    VálaszTörlés