2009. január 2., péntek

Given távozni készül

Shay Given képviselője Michael Kennedy a ma reggeli lapokban lenyilatkozta, hogy Shay nagyon csalódott volt a Liverpool elleni találkozó után, amit pályafutása mélypontjának nevezte és nem lát mást maga előtt, mint a kiesés elleni harcot, zűrzavart a pályán és azon kívül.

Givenért a hírek szerint a Manchester City, a Tottenham és az Arsenal is bejelentkezett.

Kinnear fogalmatlanságát jól jelzi, hogy pár napja még büszkén arról beszélt, hogy Given mennyire pazarul érzi magát a klubnál. Ijesztő, hogy úgy tűnik egyáltalán nincs tisztában játékosai szándékaival.

Másrészt, ha az egyik leghűségesebb játékosunknak elege van a helyzetből, vajon mit gondolhatnak a keret kevésbé lojális tagjai.

Az érem másik oldala, hogy bár Given véleményem szerint a bajnokság legjobb kapusa, szerencsére van megfelelő utánpótlás mögötte. Ha tényleg távozik akkor elsősorban a profizmusa hiányzik majd és 'csak' másodsorban a bravúrjai.

Mindenesetre ijesztő a helyzet és egyelőre azoknak a rossznyelveknek van igaza, akik menekülő játékosokat vizionáltak januárra.

2 megjegyzés:

  1. The beginning of the end.

    VálaszTörlés
  2. JFK másodszor is cáfol,mindenesetre a kinti fórumokon tényként kezelik Shay távozását. Borzalmasan fáj,ha így lesz(van)! Pedig "csak" annyi történik,hogy a kör bezárul,az utóbbi évek tévedései,öngóljai,álintézkedései visszaütnek!
    A P.Kenny-s pletyka meg arra lesz jó,hogy Harps is beint...
    Imádom a klubot,a mindenkori csapatot, most mégis azt mondom,ha idén benntmaradunk-pezsgőt bontok!

    VálaszTörlés