2009. január 30., péntek

Given kérvényt nyújtott be

EREDETI BEJEGYZÉS

Shay Given, felgyorsítandó az átigazolását, átigazolási kérelmet nyújtott be, jelenti több angol hírportál.

Legutóbbi hírek szerint a City legnagyobb ajánlata mindössze £5 millió, miközben a mieink legkevesebb £8 milliót szeretnének. Sajnos Given ezen döntésével csak a mi dolgunkat nehezítette és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy áron alul viheti el legendánkat a Manchester City.

A bejegyzés megírása után pár perccel olvastam, hogy Givennek megengedtük, hogy tárgyaljon a Cityvel, ami azt jelenti, hogy mi már megegyeztünk a babakékekkel.

UPDATE ... 18:50

Néhány olyan hírt is lehet olvasni, hogy bár Givennek megengedtük, hogy beszéljen a Cityvel, még nincs megegyezés a két klub között.

4 megjegyzés:

  1. Könyörgöm, 100 millió egy darab kakáért és 5 millió givenért? most őszintén, nálam 15 millió körül van az ára, még 3-4 tökéletes év benne van

    VálaszTörlés
  2. Ennyi idősen már nem ér 15 misit, hiába még 3-4 szezon. Sajnos persze. Fáj kimondani, de az értéke tényleg 5 körül van. Ha 27-28 éves lenne talán meglenne 7-9.

    VálaszTörlés
  3. jó, nem 15-t, de kapusok simán védenek 38 éves korukig (van der sar, lehmann...), és ha már csak 5 éve van, akkor is ér 12-t kb, mivel a világ egyik legjobbja... különben is a man citynek nem mindegy???

    VálaszTörlés
  4. Igen, de a kapusoknál magas a kockázat, hogy 35 felett nem csökken, hanem egyenesen zuhan a reflex és a gyorsaság. Kevesen kerülhetik ezt el, persze vannak rendhagyó esetek. Azonkívül maximálisan egyetértek, hogy Given az egyik legjobb, főleg a vonalon. A kifutások, szögletnél való helyezkedés miatt nem ő a legjobb.
    Egyidős vagyok Givennel és számomra az ő pályafutása lett volna az etalon. Olyan volt nekem, mint a poolnak Gerrard, Juvénak Buffon vagy del piero, szóval hűséges és kiszámítható. Erre itt van. Phhh. Azt nem értem, hogy azt a 3-4 szezont (vagy2-t) miért nem küzdi végig nálunk.

    VálaszTörlés