2009. január 21., szerda

Guthrie mankóval jár

A Journal értesülései szerint Danny Guthrie tegnap kénytelen volt mankóval elhagyni a klub edzőközpontját. Guthrie combhajlítója sérült meg, egyelőre nem tudni mennyire súlyosan, de veszélybe került a játéka a Manchester City elleni mérkőzésen.

Nicky Butt eltiltását fogja tölteni, Alan Smith - akit Kinnear középpályásként kezel - visszatérése eltolódott miután nem tudta vállalni a játékot a tegnapi barátságos mérkőzésre.

Jelen állás szerint a sérüléséből éppen csak visszatérő Joey Barton és a borzalmas formában lévő Geremi fognak kezdeni a City of Manchesterben, reméljük addig javul a helyzet.

6 megjegyzés:

  1. A tegnap volt baratsagos merkozes? Mennyi volt az eredmeny?

    VálaszTörlés
  2. 1-1,Taylor "bombagóljával" egyenlített a csapat a Carlisle ellen.
    Remekül szimbolizálta a gárda jelenlegi helyzetét,ahogy Llambias és JFK baktattak a pályán át a meccs után - rossz volt rájuk nézni!

    VálaszTörlés
  3. Ismét egy tipikus Kinnear: a középpálya a csapat legjobb állapotban lévő része, csatár nincs, de Smith középpályásként szerepel majd..-.-

    VálaszTörlés
  4. Tény és való. Más kérdés, hogy ez a 94 meccs összeáll egy Roy Keane kiválásával védekező középpályásként lejátszott szezonból, utána 10 olyan meccsből, amiket 17 hónap kihagyás után játszott és a tavalyi Newcastleben eltöltött idényből, ahol kábé szintén 50-50 %-ban volt középpályás/csatár.

    Ettől függetlenül lehet h hasznosabb lesz az agresszivitása a középpályán, hátha szerez pár olyan labdát, amit ha nem szerezne meg, gól lenne a vége.

    VálaszTörlés
  5. barton és smith egyszerre mint középső középpályás??? a félidőre mindkettő ki lesz állítva....két ideggyenge fasz....mókás lesz :(

    VálaszTörlés
  6. [...] Viduka, Ameobi és Martins már edzésben vannak, de még egyikük sem kész a játékra. Velük együtt összesen 11 hiányzónk van, rengeteg. A többiek: Barton, Beye, Cacapa, Given, Gonzalez, Guthrie, N’Zogbia és Owen. Ez is arra utal, hogy Guthrie húzódása súlyosabb a vártnál, bár eleinte sem mondtak visszatérési időpontot és már akkor is aggodalomra adott okot, hogy Danny mankóval járkált az edzést követően. [...]

    VálaszTörlés