2009. január 22., csütörtök

Kádárt hordágyon vitték le

2-1-es győzelmet aratott tartalékcsapatunk a Sunderland otthonában szerda este. Sajnos Kádár Tomi a lefújás előtt pár perccel megsérült és hordágyon kellett levinni a pályáról. Kádi az első hírek szerint valamilyen lábsérülést szenvedett.

Nile Ranger fejesével a 20. percben szereztünk vezetést, de a 41. percben Dowson kiegyenlített. A szünet után a partjelző les miatt érvénytelenített egy hazai találatot és szinte azonnal érkezett a másik kapunál 16-ról egy Godsmark-találat.

Bő 10 perccel a hazaiak 10 emberre fogyatkoztak, amikor Colback megkapta második sárga lapját, a United pedig már nem adta le az előnyt.

Newcastle: Forster, Taylor, Lough, Doninger (Inman 68.), Henderson (Dummett 81.), Kádár (McDermott 88.), Godsmark, Donaldson, Ranger, LuaLua, Danquah
Nem használt cserék: Soderberg, Williams.

UPDATE ... péntek, 2:52

Úgy tűnt a hírekből, hogy egy blokkolt lövés törte el Tomi sípcsontját, de kiderült, hogy egy kései kemény belépő történt. Kádi azt nyilatkozta, hogy ellenfele valószínűleg oda akart pakolni egyet, de biztos benne, hogy nem akart sérülést okozni.

1 megjegyzés:

  1. A második gólunk igazi mestermunka volt! Ranger pedig már jóval több,mint ígéretes tehetség. Így tovább!

    VálaszTörlés