2008. szeptember 2., kedd

Vereséggel kezdtek a tarcsik

A szezon egyik legnagyobb rangadóján 2-1-es vereséget szenvedett tartalékcsapatunk a Sunderlandtől a St. James' Parkban.

Csapatunk erőtlenül támadott és bizonytalanul védekezett, Graham Kavanagh (ex-Wigan játékos) remekül irányította a vendégeket és a 27. percben meg is szerezték a vezetést.

Fraser Forster dupla védése utáni szöglet csak félig lett felszabadítva és Jordan Henderson beadását Rade Prica tuszkolta kapuba.

A bemutatkozó Nile Ranger teljesítményén kívül nem sok értékelhető volt a támadóink közül és két perccel a szünet előtt pechünkre megszületett a második vendég gól. Jack Colback lövése a kapufáról a vetődő Forster hátára, majd a kapuba pattant.

Szinte rögtön Jonny Godsmark - vélhetően lesről - szépített. A második félidőben igyekeztünk aktívabbak lenni, de Mark Doninger, Fabio Zamblera, Frank Danquah és Ranger sem tudta bevenni Nick Colgan kapuját.

Két alkalommal is büntetőért kiáltottunk vélt kezezés miatt, de a játékvezető sípja néma maradt és a mackemek sorozatban másodszor nyertek tartalékmeccset a SJP-ben.

Sajnos az összeállításból is látszott, hogy nincs sok igazán ütőképes játékosunk, nagyrészt jelenlegi vagy kiöregedett ifikből állt össze a csapat.

Nem ártott volna Joey Bartont is játszatni, de valószínűleg a körülötte folyó tárgyalások miatt igyekeztek megóvni bármilyen esetleges sérüléstől.

Newcastle: Forster, Marwood, Ferguson, Doninger, Edgar, Tozer, Godsmark, Donaldson, Ranger (Morris 89.), Zamblera (Lough 65.), Danquah
Nem használt cserék: Soderberg, McLaughlin, Bath

Gól: Godsmark (43.)

Sárga lap: Godsmark, Donaldson, Edgar

Nézőszám: 1 258

Surely Joey Barton could have added to his four minutes in our colours in as many months with a runout though?

1 megjegyzés:

  1. Egy büntető biztosan járt volna,a végén nagy helyzetek maradtak ki.Godsmark nagy egyénisége lehet majd a TOON-nak.

    VálaszTörlés