2008. szeptember 28., vasárnap

Newcastle United - Blackburn Rovers 1-2

Elszenvedtük zsinórban az ötödik vereségünket tétmérkőzésen. Ezúttal a Blackburn látogatott a St. James's Parkba és sajnos azt kell mondanom, hogy 10 perc alatt eldöntötte a mérkőzést. Samba és Santa Cruz góljára Owen csupán egy büntetőből tudott válaszolni az 50. percben és hiába adódtak lehetőségeink, negyven perc nem volt elég, hogy akcióból bevegyük Brown kapuját. Duff játéka bíztató volt a bal oldalon, számomra ő volt a mérkőzés legjobbja. Stadionunkban továbbra sem tolongtak, hiszen a szurkolók száma még a 45000-et sem érte el ma, pedig mikor, ha nem most lenne szükség a szurkolásra. Jelenleg a 19. helyen állunk (Spurs még mindig mögöttünk), a helyzet pedig elkeserítő. Egy biztos, Joe Kinnearnek lesz dolga.

[caption id="attachment_1393" align="aligncenter" width="449" caption="A helyzet elkeserítő..."]A helyzet elkeserítő...[/caption]

Always look on the bright side of life! Öröm volt nézni, ahogyan ma kiszív az Arsenal. Legalább bebizonyította a Hull, hogy nem csak ellenünk tudnak jól játszani!

Howay the Toon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése