2008. szeptember 27., szombat

Előzetes: Newcastle - Blackburn

Joe Kinneart ugyan tegnap kinevezték, de ma még természetesen nem ő fogja irányítani a csapatot. A pontszerzés is bravúr lenne.

Martins sérülésével újra alig fogunk tudni 11 embert felrakni a pályára, valószínűleg Duff lesz Owen partnere elől, az a Duff, aki emberemlékezet óta nem futotta le emberét egy tétmérkőzésen. Ha tehetném Xiscot játszatnám, tökös gyereknek tűnik és jóval többre megyünk vele, mint az írrel.

Nacho Gonzalezzel kapcsolatos pletykák alaptalanok voltak, bár az uruguayi játéka kérdéses, de nem bánnám ha szerepet kapna Butt mellett a középpályán. Guthrie most tölti eltiltása utolsó harmadát, pótlását Cacapa magához képest szépen megoldotta, de kellenek a labdával jó barátságban lévő emberek, mert különben az életben nem fogunk gólt szerezni.

Persze lehetne említeni jó lehetőségnek a pontrúgásokat, és két felelős rugónk Geremi és N'Zogbia is a pályán lesznek, de azt az irdatlan mennyiségű szar szögletet és szabadrúgást, amit produkálni szoktak nehéz kibírni.

A Roversnél a hétközben lesérült Paul Robinson, így várhatóan élete első PL-meccsén Jason Brown fog állni a vendég kapuban. Kétségünk ne legyen, hogy ki fogja védeni a csatáraink szemét, ez már csak így szokott lenni.

David Dunn, Steven Reid és Benny McCarthy is hiányzik Ince csapatából. A Rovers a nyitófordulóban nagy meglepetésre legyőzte az Evertont, azóta viszont kicsit hadilábon álltak a pontgyűjtéssel egészen múlt szombatig. Akkor a Fulhamet, szerdán pedig az Evertont gyűrték le egyaránt 1-0-ra hazai pályán. Ettől még nem lövök nagy bakot, ha azt mondom nem megy nekik a góllövés: a tavalyi gólkirályuk Santa Cruz egy, Roberts két, Derbyshire egy gólnál tart.

Ráadásul a West Ham és az Arsenal ellen kapott négyes (bár az Arsenal ellen mostanában ez már szép teljesítménynek számít) arra utal, hogy képes megzuhanni a védelmük. Ha mákunk lesz és hamar gólt tudnánk lőni, simán otthon tarthatjuk a három pontot.

Ez persze kegyetlen nehéz lesz, az amúgy is szűk keretünkből 7-en hiányoznak sérülés (Beye, Enrique, Gutierrez, Carroll, Smith, Viduka és Martins), ketten pedig eltiltás miatt (Guthrie és Barton). Kinnear tegnapi kinevezése talán kicsit nyugtatólag hatott a fiúkra (bár Given nyilatkozata azt sejteti, hogy a játékosok nem igazán tartják előrelépésnek Joe érkezését és továbbra is teljes bizonytalanságban kénytelenek játszani).

Mélyen legbelül reménykedek a győzelemben, ám a jelenlegi helyzetben komoly elvárásaim nincsenek. Nem hinném, hogy már most eldőlne a kiesés sorsa, úgyhogy nem leszek végtelenül szomorú, ha ma is kikapunk, a lényeg szerintem úgyis az, hogy minél hamarabb rendeződjön a klub körüli válság.

Streamekben egyelőre nincs túlkínálat, reméljük ez délutánra változni fog.

Jó szurkolást, támogassátok a csapatot. Howay the Toon!

17 megjegyzés:

  1. Ilyen rövid padunk volt valaha,mint a mai?

    VálaszTörlés
  2. Asszem eddig mindig csak három siheder volt, most már négyen is leülhettek.

    VálaszTörlés
  3. lol

    a kép jó, de más meccs kommentárja van alatta :D

    VálaszTörlés
  4. Érdekes, Taylor játszik jobb oldalon, Cacapa Colo mellett és Zog van Butt mellett. Még a végén Hughtonból is lett volna valami :)

    VálaszTörlés
  5. goddamnit, olyan sima gólokat kapunk...

    VálaszTörlés
  6. Furcsa hang nélkül,de vsznű,hogy a Szentélyben is csend van most...

    VálaszTörlés
  7. Eléggé, rádión hallgatom, a streamen levettem a hangot: Az első 20-25 perc frenetikus volt, mindenki üvöltött. Mostanra csak a keménymag énekel, a többiek már idegesek és türelmetlenek.

    VálaszTörlés
  8. nekem megállt a stream: tvants://list.tvants.com/tvants/?k=45b05b5fce041fd16657b4a673c784d0

    ja, csak reloadolni kellett, megint megy

    VálaszTörlés
  9. Mi a tököm kell ahhoz,hogy ilyen masszív legyen egy csapat,mint pl. ez a Rovers?
    Mi miért nem tudjuk ezt? Egyelőre nem kéne több, "csak" ez!

    VálaszTörlés
  10. we've got a ballgame, folks.

    VálaszTörlés
  11. Geremi baszki annyira fogalmatlan hogy az már fáj :)

    VálaszTörlés
  12. Seggfej zebra, Nelsen felvágja Zoggyt, de le se fújja. Második sárga és viszlát. Kurvaeget.

    VálaszTörlés
  13. Már nem látom,csak hallgatom.jobb is így...

    VálaszTörlés