2008. szeptember 18., csütörtök

A tartalékoknak nem megy

Ami nem igazán meglepő, tekintve, hogy a többi PL-klubhoz képest nagyon szűk az úgymond felnőtt keret. Így volt ez tegnap este a Bolton otthonában, ahol komoly múlttal csak visszatérő kapusunk Tim Krul rendelkezett.

[caption id="attachment_1360" align="alignright" width="150" caption="Reméljük Tim válla teljesen rendbejött."]Reméljük Tim válla teljesen rendbejött.[/caption]

Ennek ellenére a fiúk meglehetősen jól játszottak, többet birtokolták a labdák, helyzeteik is voltak, mégis a hazaiak szereztek vezetést a 35. percben. Krul és Ben Tozer nem értették meg egymást, a lehetőséget pedig Javlon Campbell könyörtelenül kihasználta.

Mark Doninger centik híján szinte azonnal kiegyenlített, de félidő utolsó perceiben Ricardo Vaz Te látványos ollózását kellett Krulnak bravúrral szögletre mentenie.

A szünet után pár perccel már nem volt ki megállítsa a portugált, áttört a United védelmén és magabiztosan betalált, majd az 55. percben Nathan Woolfe góljánál a gólpasszt jegyezte.

Bár 0-3-nál érthetően kicsit visszaesett a fiúk támadókedve, Nile Ranger, valamint Doninger is közel állt a szépítéshez. A meccsen azonban több gól már nem született, így két meccs után még mindig pont nélkül állnak a srácok.

A csapatot ideiglenesen Richard Money irányítja, a szakember pedig érthetően csak az eredmény miatt volt csalódott. A mutatott játékkal gond nem volt, jobb helyzetkihasználással könnyedén alakulhatott volna fordítva a mérkőzés.

Tartalékcsapatunk hétfőn lép újra gyepre, amikor a Sheffield United elleni hazai találkozóval megkezdik szereplésüket a Central League Cupban.

Newcastle: Tim Krul, James Marwood, Darren Lough, Mark Doninger, Matthew Grieve, Ben Tozer, Jonny Godsmark, Ryan Donaldson (c), Nile Ranger, Frank Wiafe Danquah (Michael McCrudden 47.) Shane Ferguson (Patrick McLaughlin 81.)
Nem használt cserék: James Taylor, Kieran Wrightson, Stewart Bath

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése