2008. szeptember 25., csütörtök

Newcastle - Tottenham 1-2 (Liga-kupa)

Folytatódik a zuhanórepülés, a klub eladása nem jöhet elég gyorsan.

Egyre nagyobb publicitást kapnak az állítólagos nigériai befektetők, természetesen a Keeganator visszatérése is szerepel az ígéretek között - véleményem szerint akárki is lesz a klub élén Kevint már nem lenne szabad visszahívni, esetleges újabb távozásakor ismét hatalmas mélységekbe zuhanhat a klub.

A hírek szerint akár már 48 órán belül újabb info érkezhet a potenciális üzletről. Minél hamarabb, annál jobb, a jelenlegi helyzetben igazából semmit sem várok a csapattól.

[caption id="" align="aligncenter" width="416" caption="Tegnap 20577-en voltak kinn. 15 éve nem voltak ilyen kevesen."]Tegnap 20577-en voltak kinn. 15 éve nem voltak ilyen kevesen.[/caption]

Szégyellem, de 0-2 után nagyjából 10 perccel kikapcsoltam a streamet, nem bírtam tovább nézni a srácokat.

Az első félidőben látszott, hogy két teljesen fogalmatlan csapat van a pályán, lassan folyt a labda, rengeteg volt a rossz passz, helyzet alig volt. A második félidő elején Ramos eszméletlen mély padjáról bedobta dos Santost, onnantól kezdve a Spurs rohamosan feljavult.

Pavlyuchenkonak akadt pár félhelyzete, végül a 62. percben Lennon beadása találta töküresen Colo és Bassong között. Nem telt el pár percnél több, egy rövid Colo-passznál Taylor túl okos akart lenni, O'Hara elcsente a lasztit, egyedül megindult a kapu felé és eldöntötte a továbbjutást.

[caption id="" align="alignleft" width="170" caption="Venables hamarosan dönt."]Venables hamarosan dönt.[/caption]

Pár perc múlva mint már említettem kikapcsoltam a streamet, úgyhogy nem láttam Owen (már-már szokásos) gólját. A 90. percben Gomes megmutatta miért tartják gyenge kapusnak, Owen elé tenyerelt egy beadást. A csk köszönte szépen, de a hajrá már későn jött, a címvédő továbbjutott, nekünk pedig marad a sebeink nyalogatása.

Esti pletykák szerint - amelyek ma reggelre tuti infová váltak - mintegy hat hétre a klub ki fogja nevezni Terry Venablest, megakadályozandó a komoly kiesési veszély elkerülését. A semminél mindenképpen jobb lenne, bár nem tudom mennyire hajtanának érte a játékosok, ha tudják, hogy egy hónap és elmegy az öreg. Mindenesetre a Boronak már egyszer bevált, amikor Bryan Robson távozása után benntartotta őket az élvonalban.

Következő harci feladat a Rovers elleni hazai bajnoki, pontszerzés jó eredmény lenne, jelenlegi formánkat tekintve minden más ajándék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése