2008. szeptember 26., péntek

Joe Kinneart nevezték ki

Nagyjából 6-8 mérkőzés erejéig Joe Kinnear lett a klub menedzsere. A 61 éves szakember korábban a Wimbledon és a Luton vezetőedzője volt, komoly sikereket ért el előbbivel a 90-es évek közepén (valószínűleg ezért nem mondott semmit a neve, akkoriban még közel sem követtem az angol focit).

A 26-szoros ír válogatott bízik benne, hogy itt léte alatt sikerül kicsit gatyába rázni a csapatot.

Rendes tőle, hogy elvállalta (bár biztos jól megfizetik), ha sikerül tényleg egy kicsit ráncba szedni a társaságot, akkor tökéletesen elégedett leszek. Továbbra is jó lenne minél hamarabb új tulajt találni, de némi biztonságérzetet ad, hogy van kinevezett menedzser - még ha rövidtávra is.

4 megjegyzés:

  1. Howay The Lads!
    Nagyon fosok a holnapi meccstől.
    Howay The Lads!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen. Először sürgősen új tulaj kellene. Utána jöhetne az új edző. Így sem rossz, de azért senki ne ringassa magát álomba. Továbbra is gyehennán áll a csapat. Rengeteg a sérült, eltiltott no és a csapatmorál sem nyaldossa az ég alját. Valahogy húzzuk ki ezt az évet bennmaradással aztán lehet megint építkezni, ami általában hosszú évekig eltart.... Csak türelem.

    VálaszTörlés
  3. Én benne lennék Moha, csak az a bosszantó, hogy erről beszéltünk már tavaly is. Sajnos ez alatt az egy év alatt is túl sok dolog történt.

    Kellene legalább 1-2 év, amikor teljes kuss van a csapat körül, akkor talán lehet reménykedni a javulásban.

    VálaszTörlés
  4. Teljes mértékben egyetértek veled!

    VálaszTörlés