2008. szeptember 6., szombat

Shearer még biztosan nem tér vissza

A legendás Alan Shearer a BBC-nek adott nyilatkozatában kijelentette, hogy biztosan nem lesz a Newcastle United edzője, mivel képtelen lenne dolgozni a jelenlegi vezetőség mellett.

[caption id="attachment_1287" align="aligncenter" width="500" caption="Shearer barátunk nem tér még vissza"]Shearer barátunk nem tér még vissza[/caption]

Shearer elmondta, hogy egy napon szívesen vezetné a Newcastle-t, ám a klub jelenlegi helyzete nem csábítja vissza a labdarúgáshoz.
"A jövőben természetesen szeretnék edzősködni, de ez azt jelenti számomra, hogy saját szakmai hozzáértésem alapján válaszhatom meg játékosokat, a vezetés beleszólása nélkül. Véleményem szerint nem kényelmes dolgozni egy olyan rendszerben, ahol a futball igazgató választja ki nekem a szerinte megfelelő játékost."

David Moyes és a Juventus egykori vezetője, Didier Deschamps került szóba, mint lehetséges edző. Természetesen ezek mind csak angol újságok spekulációi, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Shearer egy ideig nem tér vissza hozzánk.
"Tudom, hogy a szurkolók ebben a pillanatban elkeseredettek. Hangot adtak ennek és ehhez joguk is van, hiszen nélkülük nincs Newcastle United. Kavarognak bennük az érzések, egyszerre csalódottak és mérgesek. Azért tudom ezt mert én is így érzek, hiszen nekünk, szurkolóknak csak egy a fontos, hogy sikeres legyen szeretett csapatunk."

[caption id="attachment_1288" align="aligncenter" width="377" caption="Szurkolók mókázása a SJP előtt"]Szurkolók mókázása a SJP előtt[/caption]

"Szerintem nem fognak tolongani a Newcastle United edzője címért a szakemberek. A vezetőségnek gyors döntést kell hoznia, hogy a következő mérkőzésre legyen, aki irányítsa a csapatot és a szurkolókat lenyugtassa."

Még mindig nem tudom elhinni, hogy idáig jutott a csapat. MIndenki rajtunk röhög. Így semmire nem fog menni ez a klub. A gond az, hogy nem látom a fényt az alagút végén. Egy biztos, Mike Ashley egy ideig nem fog félmeztelenül tombolni a Toon Army-vel.

Howay the Toon!

4 megjegyzés:

  1. az egyelten esélyünk ha az a Indiai milliárdos megveszi a klubbot... Állítólag első intézkedése KK visszaszerzése lenne...Pláne bíztató h már akarta megvanni a klubbot.
    Májk Esli meg...úgy kezeli a klubbot mintha egy McDonald's lenne
    Olcsón beszerzi az alapanyagot h menjen a bolt és jópénzért eladja a sok Big Mac-et.
    Látszik h csak egy sunyi kövér...

    VálaszTörlés
  2. Ashley ezt most elkúrta rendesen, de ne tegyünk úgy, mintha olyan nagyon jól meglettünk volna nélküle.
    Kifizette a klub adósságait és úgy néz ki elmúltak a trophy-signingok évei is.

    Persze most én is nagyon örülnék, ha eltakarodna Mike és jönne ez az indiai koma, visszahozná Keegant és mindenki boldogan élne míg meg nem halna, de sajnos az élet nem tündérmese.

    VálaszTörlés
  3. Kötelet annak a sörvedelő dagadéknak a nyakára!!

    VálaszTörlés
  4. bárki veszi meg annak idején aklubbot kifizeti a tartozást...
    Ashley nem engedhette h csődbe mennyen a klub mert pénzt akart csinálni belőlle. De elszámolta magát és a trófeák helyett csak szenvedés jött és a folyamatos edzőváltások és játékosvándorlás is bizonyítja h nem ért hozzá. Ehhez stabilitás kell. Elfogyott a türelme és mindent elbaszott...ennyi

    VálaszTörlés