2008. szeptember 1., hétfő

Smith végül mégis megy Liverpoolba?

A ma reggeli angol sajtó egyöntetű véleménye szerint ma Alan Smith £3 millióért alá fog írni az Evertonhoz, ha sikeresen túljut a rutinvizsgálatokon.

Egyelőre sem megerősítés, sem cáfolat nem érkezett, persze korán van még. Személy szerint kitörő örömmel fogadnám az üzletet, úgy gondolom Allardyce egyik legnagyobb hibája volt Smith leigazolása.

8 megjegyzés:

  1. hát én nem értek veled egyet. Smith a jenlegi NUFC egyik legjobb játékosa, szerintem nem elengedni,inkább játszatni kellene!

    VálaszTörlés
  2. Én elengedném, mondjuk 4,5 millióért, hamár 6,5-ért vettük. A 3 kevés, tekintve, hány játékosunk van.

    VálaszTörlés
  3. de azt magyarázza már meg valaki, hogy miért van szükség egy börtöntöltelék bartonra? az ilyen figurák bomlasztják a közösséget

    VálaszTörlés
  4. Smith középpályásként rombolni tud, arra ott van Butt és Guthrie.
    A sérült szezonjában fél év alatt egy gólt lőtt, utoljára a Roma elleni 7-1-en talált be. Ez egy csatártól (bár játszott középpályán is, csatárként is rengeteget szerepelt) kevés.

    Bartonra azért van szükség, amiért Keane-re és Cantonára volt a MUnak, Tony Adamsre az Arsenalnak, mert túl jó játékosok ahhoz, hogy csakúgy lemondjanak róluk.

    VálaszTörlés
  5. de a keretben található csatárok közül nálam Owen és Martins után mégis csak Smith a 3. a sorban. Inkább legyen ő ott elöl, minthogy csatár nélkül álljunk ki egy mérkőzésre (lásd. coventry ellen)

    VálaszTörlés
  6. Én Vidukát is elé rakom, de ami fontos, hogy KK valszeg nem értékeli igazán, mert a Coventry ellen sem játszott (állítólag sérült volt, de szerintem játszott volna ha Kev ragaszkodik hozzá).

    Ha pedig Keegan sem számít rá különösebben, akkor nincs értelme tartogatni a heti £60 ezres fizetésével, pláne, hogy éjfélig valószínűleg hozunk csatárt (ki tudja lehet, hogy kettőt is)

    VálaszTörlés
  7. Jólenne ha menne, De nem fog, mert állítólag Saha megy oda...

    VálaszTörlés
  8. Saha már ott is van, de lehet Smith-t (érthető okokból) nem csatárnak szánják.

    VálaszTörlés