2008. november 5., szerda

Tartalékok: A veretlen mérleg még áll

Tegnap 1-1-es döntetlent játszottak a tartalékok a Hull City ellen a St. James' Parkban, folytatva ezzel a három mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatot (három győzelem), de jószerivel csak magukat okolhatják, hogy nem szereztek három pontot.

Jól kezdtek a vendégek, több helyzetük is volt, végül a 32. percben Giannakopulos szerezte meg a megérdemelt vezető góljukat.

Közvetlenül a szünet után Bassong centerezését Andy Carroll bólintotta a kapuba és ekkor úgy tűnt komoly esély van akár a három pontra. Carrollnak már az első félidőben volt egy nagy helyzete, de fejesét a vendég kapus hárítani tudta.

Az 54. percben viszont tényleg hatalmasat hibázott, amikor egy vitatható tizenegyesnél elkérte a labdát a büntetőkért felelős Mark Doningertől, majd pedig elhibázta a remek lehetőséget.

A hajrában Carroll, Ranger és Godsmark is betalálhatott volna, ráadásul a legvégén Featherstone révén akár mindhárom pontot is elvihette volna a Hull, az eredmény azonban már nem változott.

Newcastle: Tim Krul (20), Callum Morris (18) (Shane Ferguson (17) 67.), Kádár Tamás (18) (Brad Inman (17) 46.), David Edgar (21), Ben Tozer (18), Sebastian Bassong (22), Jonny Godsmark (19), Mark Doninger (19) (James Tavernier (17) 72.), Nile Ranger (17), Andy Carroll (19), James Marwood (18)
Nem használt cserék: Darren Lough (19), Sammy Ameobi (16)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése