2008. november 23., vasárnap

Hétből hét a fiataloknak

Korábbi információkkal ellentétben Kádár Tomi nem utazott Londonba a nagyokkal, mert szombat kora délután ő is pályán volt az U19-es csapat aktuális meccsén Little Bentonban.

Mint azt a címből kitalálhattátok, a fiatalok ismét nyerni tudtak, ezúttal a Boro volt az áldozat, igaz Brad Inman győztes góljára egészen a 81. percig kellett várni.

Utánpótlás-csapatunk idei 13 mérkőzéséből mindössze kettőt bukott el, a 40 rúgott gól pedig a hármas átlagot is felülmúlja, köszönhetően elsősorban a nyáron érkezett Nile Rangernek, aki 8 meccsen 13 gólt vágott.

update ... 16:28

Tomi a nufc.com információval ellentétben nem játszott a meccsen, és csak Tozernek 'köszönheti', hogy nem ülhetett le a padra Londonban. Amint lesz hivatalos névsor a klub honlapján, beírom ide.

8 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ki kell hogy javítsalak bennetek információkkal: Tomi ugyanis elutazott Londonba, szombaton késő éjjel érkezett vissza a csapattal. Így nem is lehetett ott az U19-esek meccsén. A bajnoki meccs előtt a Reserve csapatkapitánya mégis csak idejében megérkezett Londonba (állítólag valami U válogatott edzésen vagy mérkőzésen lett volna), így mivel 19-en nem ülhettek le, Tomi maradt ki - kis híján így nem lett kispados. De sebaj, ez is egy lépcsőfok megtétele volt. Viszont hétfőn ott lesz a magyar-magyar rangadón. (Állítólag Németh Krisz is felgyógyult sérüléséből.)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az infot, szégyellje magát a nufc.com :)

    Amint lesz rendes lineup, beírom a posztba.

    VálaszTörlés
  3. Ne szégyellje magát senki!!!
    Mindenki a megjelenő infókból ad másoknak tovább értesüléseket.
    Csak gondoltam ez így kerek...és nem félrevezető. :)

    Ui: Köszönöm mindkét web-oldalnak a sok-sok hírt...bevallom én is tőletek vagyok olyan jól értesült NUFC ügyben...leaglább nekem nekem fordítgatni az angol oldalakról. (Mert ugyebár a focisták tudnak a háttérről a legkevesebbet, az ő dolguk csak az, hogy a játékkal foglalkozzanak. Így Tomitól hiába is kérdezgetnék. Gondolhatjátok, hogy nem a Club jövőjéről folytat hosszas eszmecserét a játékosokkal - in English :))
    Jó szurkolást továbbra is mindenkinek!

    VálaszTörlés
  4. Good information in this post, keep up the great work. Cheers.

    VálaszTörlés
  5. Vezet a Pool a Reserve-meccsen a szünetben sajnos.Harps és Kádár a kezdőben.

    VálaszTörlés
  6. A 93.percben fejelte BigAndy!

    VálaszTörlés
  7. Már megint kezdődik a rémhírterjesztés. Owent most a Hamburggal hozták össze a pletykások.

    VálaszTörlés