2008. november 4., kedd

Az FA vizsgálódik (3x frissítve)

update ... szerda, 17:48

A Villa megerősítette, hogy sem ők, sem Agbonlahor nem kívánja forszírozni az ügyet, mert a visszajátszások alapján nem lehet 100%-os biztonsággal megállapítani Barton mit is mondott.

Most talán vasárnap estig leszállnak róla.

update ... szerda, 14:18

Oké, ez egyre nevetségesebb. A Villa szájolvasók bevonásával bogarássza a felvételeket, hevesen kutatva bárminemű rasszista megjegyzés után, amivel Barton esetleg Agbonlahort illette. Nem tudom sírjak vagy nevessek-e.

update ... szerda, 4:29

Az FA fegyelmi bizottsága nem büntette meg Bartont, ami nyilván azt jelenti, hogy a komplett angol sajtó csinált elefántot a bolhából.

korábban ...

Mielőtt bármit mondanék a tegnapi esetről szeretném leszögezni, hogy botrányosnak és undorítónak tartom, ahogy felfújják a dolgot.

Tegnap Agbonlahor földre vitte Bartont az első félidő közepén, a partjelző Newcastle-szabadrúgást lengetett, Bennett azonban valósznínűleg Joey - kosárlabdában sokszor látott - zárását fújta le. A döntést a lelátón és a pályán is heves tiltakozás fogadta. A Villa-játékos a válldobásáért nem kapott sárgát.

Barton ezután összeszólalkozott a sráccal, az orra felé pöckölt a levegőben, a visszajátszások alapján nem lehet eldönteni, hogy eltalálta el Agbonlahort vagy sem.



Ma az FA kijelentette, hogy várják még Bennett jelentését a mérkőzésről és amennyiben bebizonyosodik, hogy a játékvezető nem látta az esetet, akkor a fegyelmi bizottság kezébe fog kerülni az ügy.

Bartont szeptemberben 6+6 meccsre tiltották el, tehát bármilyen kis kisiklás után újabb hat meccs jár neki.

Joey természetesen nem volt sportszerű, de idézném Steve Macmanaman és Les Ferdinand véleményét: "Ez semmi."

Remélem az FA is így látja, más se hiányzik nekünk, hogy a boszorkányüldözés miatt megint hat meccsre elmeszeljék Bartont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése