2008. november 14., péntek

Most mi is van?

Bár az kissé túlzás lenne, ha azt mondanám, hogy aludni nem tudok hetek óta, de tény és való, hogy aggaszt a helyzet ami az elmúlt hónapokban történt a Newcastle United csapatánál, de ami még ennél is jobban izgat, az a tabella állása. Jelenleg a 18. helyen állunk és nem tudok válaszolni magamban arra a kérdésre, hogy vajon mi most a kiesés ellen küzdünk hetek óta, vagy annyira kiélezett a küzdelem a 8. és a 20. helyen álló klub között, hogy szó sem lehet erről? Egy biztos, minden győzelem és pont értékes ebben a helyzetben.

Szóval véleményeiteket várjuk a témával kapcsolatban!

Howay the Toon!

2 megjegyzés:

  1. Inkább szoros a mezőny.

    Kétségtelenül nem vagyunk olyan formában, hogy azt mondhatnánk minden rendben lesz, de idén annyira sűrű és inkonzisztens a középmezőny, hogy teljesen irreveláns ki áll a 20. és ki a 10. helyen.

    VálaszTörlés
  2. Szoros bizony,éppen ezért fájó a Hull és a Rovers elleni hazai zakó.Azzal a hat ponttal más lenne a tabella.Biztosan lesz majd egy-egy jó szériánk és akkor benne leszünk az első tízben,de a végén a 10-13.hely táján csapunk be szerintem.Magyarán az utóbbi években megszokott(sajnos) szereplést gondolom most is.Persze,az egész totálisan változhat-pozitív irányba naná-a tulajdonos és a menedzser személyének végleges megoldásával!
    Most így gondolom,de természetesen minden meccsen győzelmet remélünk,ma is a Wigan ellen,de ha nem jönne össze akkor is és mindig N U F C!

    VálaszTörlés