2008. november 2., vasárnap

Négyből négy az ifiknek

Sorozatban negyedik meccsét nyerte meg ificsapatunk és ezzel továbbra is vezetik a táblázatot.

A soros áldozat a Nottingham Forest volt, és a kapuba visszatérő Jak Alnwicknak már a harmadik percben bravúrra volt szüksége, de ezzel a mérkőzés legkomolyabb hazai helyzetét letudtuk.

A United végig irányítása alatt tartotta az eseményeket, Ameobi, Tavernier és Taylor is megszerezhett volna a győztes gólt már az első félidőben.

Végül a meccs egyetlen találatára a 71. percig várni kellett, Ferguson beadását Ranger készítette le az érkező Michael McCrudden elé, aki 16-ról gond nélkül bevágta a három pontos labdát.

Newcastle: Jak Alnwick (17), James Tavernier (17), Darren Lough (19), Callum Morris (18), Kádár Tamás (18), James Taylor (18) (Michael McCrudden (17) 60.), Conor Newton (17), Brad Inman (17), Nile Ranger (17), Sammy Ameobi (16), Shane Ferguson (17)
Nem használt cserék: Daniel Leadbitter (18), Phil Neary (17), Stewart Bath (18)

7 megjegyzés:

  1. Kádár akkor most e reserveknél is játszik, meg az ifiknél is?

    VálaszTörlés
  2. Az a Sammy Ameobi Sholanak a tesvere?

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Tomit most ahol tudják játszatják, hogy a sérülés miatti meccshiányt némileg pótolhassa. Reméljük, a következő próba az első csapatnál lesz....hamarosan. :)

    VálaszTörlés
  4. Hát szóval a Spurs feltámadt. A korábbi Pompey edző továbbra is úgy járatja a fejét a kispadon, mint a bólogató kutya a Skoda 100-as kalaptartóján. Ennek ellenére ők már kezdenek kilábalni. Kb 1-1,5 hónapig most lendületben lesznek, mindenkit legázolnak. Már csak az a kérdés, mi mikor jutunk már el idáig?
    Először is kellene egy új tulaj, aztán egy jó edző bá. Pár héttel ezelőtt úgy volt, napok kérdése. Azóta eltelt pár hét is....
    Ezekből mikor lesz már valami? Ashley csak megvárta, míg a kedélyek lenyugszanak? Ha most eladná a klubot, a helyzetet talán lehetne javítani januárig, úgy talán Owent is meg lehetne menteni. Ha ő elmegy, nehéz lesz hasonló csatárt igazolni. Vagy rengetegbe kerülne.
    Szóval mikor lesz már nálunk is feltámadás?

    VálaszTörlés
  5. emberek.
    soha nem drukkoltam úgy a citynek mint most, márcsak azért is, hogy a francba ne kelljen megélnem azt, hogy a newcastle utolsó azon az agyoncseszett tabellán, és bár a 80. percben vagyunk, mondhatom hogy kikap a city a boltontól, és sajnos kimerem mondani, ha nem nyerünk holnap, akkor nagy baj van. nagy.

    VálaszTörlés
  6. Most egy kicsit utolsók vagyunk,de egy holnapi győzelemmel még a makikat is beelőzhetnénk. Persze,rohadt nehéz meccs lesz,úgy gondolom,hogy a mai Villa tart ott,ahol a Toon-t szeretném tudni(tudatos csapatépítés-főleg brit játékosok, jó menedzser,határozott,de nem magamutogató tulajdonos)!

    VálaszTörlés
  7. #
    Michael - 2008. november 2., 11:35 - szerkeszt

    Az a Sammy Ameobi Sholanak a tesvere?


    Igen. Van egy másik, Tomi, ő a Leedsben gurigázik.

    VálaszTörlés