2008. október 10., péntek

Válogatott-hétvége

Szombaton Európa-szerte folytatódnak a vb-selejtezők, de bizonyos szempontból jóval nagyobb téttel bíró meccseket játszanak a legjobbak fiatal játékosai.

Ezekben a percekben kezdenek az angol ifjak Cardiffban (visszavágó kedden a Villa Parkban), Steven Taylor csk, James Milner szintén kezdő.

Magdeburgban végéhez közeledik a franciák és a németek meccse, Zoggy az első perctől kezdve ott van a francia válogatottban. A 85. percben a felek 1-1-re állnak 1-1 született az első meccsen, visszavágó kedden Metzben.

Xisconak holnapig várnia kell, a svájciak Arauban fogadják a spanyol fiatalokat.

A felnőttek közül Fabricio Coloccini természetesen tagja az argentín keretnek, holnap éjjel Uruguayt fogadják, szerda éjszaka pedig Chilében játszanak. Szerencse, hogy csak hétfőn lesz a bajnoki, Colonak lesz ideje teljesen megszokni az átállást.

Geremit behívták a kameruni válogatottba, szerencsére neki hétközben már nem lesz jelenése, úgyhogy a holnapi Mauritius ellen letudja a dolgokat.

Az írek újra behívták Damien Duffot, természetesen Shay Given is kerettag, de ők csak szerdán sorosak, a Croke Parkban fogadják Ciprust.

Tudtátok-e, hogy a Croke Park a kontinens ötödik legnagyobb stadionja (férőhelyet tekintve)? Sikeresnek nem nevezhető írországi kiruccanásom alatt gyalog két percre laktam tőle, mondanom se kell meccsek alatt meglehetősen jó hangulat szűrődött ki (jegyet nem vettem, drágák voltak).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése