2008. október 22., szerda

Taroltak a tartalékok

Hétfő este Könnyed, 4-1-es győzelmet aratott második csapatunk a Middlesbrough otthonában.

A találkozó legnagyobb neve, Joey Barton 80 percet játszott, ha Kinnear úgy dönt akkor játszani fog szombaton a Stadium of Shiteban.

Nem telt el öt perc sem az első gólig, James Marwood lapos lövése a fiatal srác karrierjének első találatát jelentette a tartalékok között.

A nufc.com cikke szerint Kádár Tomi egy durva szerelést követően egy ideig lennmaradt, de aztán folytatni tudta a játékot és végül a tervezett idő után, a 60. percben cserélték le. David Edgar és Ben Tozer is játszott, így Tomit bal hátvédként szerepelt.

Kádár lecserélése előtt pár perccel a hétfőn kicsit lélektelennek tűnő Andy Carroll duplázta meg az előnyt, amire szinte egy perc múlva rögtön reagált a hazai csapat, nyílttá téve a hátralévő bő fél órát.

Azonban ismét nem kellett több, mint öt perc és helyreállt a két gólos különbség, Jonny Godsmark beadását John Johnson juttatta saját kapujába.

Szűk negyedórával a vége előtt újra Godsmark volt az előkészítő, ezúttal az utóbbi hetek legbíztatóbb játékosa Nile Ranger köszönte a passzt és beállította a 4-1-es végeredményt.

Newcastle: Tim Krul, David Edgar, Kádár Tamás (Darren Lough 62.), Joey Barton (Brad Inman 79.), Ben Tozer, Callum Morris, Jonny Godsmark, Mark Doninger, Nile Ranger, Andy Carroll (Shane Ferguson 74.), James Marwood.
Nem használt cserék: Michael McCrudden, Sami Ameobi, Greg McDermott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése