2008. október 28., kedd

Tartalékok: Üdv, Sammy!

Tegnap este újra tartalékmeccs volt, de nem bajnoki, hanem az idén először induló Central League Cup második fordulójában vitézkedtünk.

Utóbbi hetekben már felfigyelhettetek egy másik Ameobira a tarcsiknál és az utánpótláscsapatban, a srác tegnap letette a névjegyét. A hivatalos oldal azért megkímélehett volna bennünket Sammy Ameobi arcától. De, hogy ti is szenvedjetek, íme.

[caption id="" align="aligncenter" width="477" caption="Valami nem kerek a srác fejével."]Valami nem kerek a srác fejével.[/caption]

A kellemesen fiatal csapat a Hartlepool otthonában lépett pályára, a megszerezhető három pontra égető szükség volt, ha tovább akarnak jutni a csoportból (Sunderland, Sheffield United és Carlisle United egészíti ki a kvintettet). A sorozat szabályai hasonlóak a jelenlegi UEFA-Kupa szabályokhoz, mindenki négy meccset játszik, 2-2-t otthon és idegenben, de itt csak a csoportgyőztes jut tovább.

Az első félidőben kiegyenlített játék volt, majd a szünet előtt pár perccel Martin Young találatával vezetést szerzett a 'Pool. A nufc.com beszámolója szerint a gólt Kádár Tomi labdavesztése előzte meg.

A folytatásban bár sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, egyenlíteni nem sikerült, a 62. percre már mindhárom cserénket kihasználtuk.

A 71. percben aztán Godsmark ívelését Ameobi kezelte le remekül a két belső védő között, és bal belsővel a kapuba passzolt. Godsmark lövése is befért volna a léc alá, ha nem üti szögletre.

Nem kellett sokat várni a győztes találatra, Nile Ranger vitte le a labdát az alapvonal felé, centerezését pedig magabiztosan értékesítette a kis-Shola, újfent bal belsővel.

Mostantól igyekszem feltüntetni a tartalék- és utánpótlásmeccseken a srácok életkorát (csak év alapján, pontos dátumot nem bogarászok), remélem hasznos info lesz.

Newcastle: Tim Krul (20), Callum Morris (18), Darren Lough (19), James Marwood (18) (James Tavernier (17) 62.), Ben Tozer (18), Kádár Tamás (18), Jonny Godsmark (19), Mark Doninger (19) (Conor Newton (17) 62.), Nile Ranger (17), Sammy Ameobi (16), Michael McCrudden (17) (Brad Inman (17) 46.)
Nem használt cserék: Jeff Henderson (17), Phil Airey (17)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése