2008. október 28., kedd

Meccs utáni értékelések

Joe Kinnear természetesen csalódottságát fejezte ki a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.
"Ez az úgynevezett 'must win game' nem úgy sült el, ahogy mi szerettük volna. Véleményem szerint nem volt sok különbség a két csapat között. Egy gyönyörű góllal nyertek, mégis úgy érzem jól teljesítettünk ezen a mérkőzésen. Ügyesen tartottuk a labdát, jól passzoltunk, lehetőségeket tudtunk kialakítani, uraltuk is a mérkőzést, mégis kikaptunk."-mondta Joe.

"Ahogyan mindenki az öltözőben, én is csalódott vagyok. Egy olyan mérkőzésen maradtunk alul, ahol nem szabadott volna!"

"De fel a fejjel! Kedden kötelező a győzelem a West Brom ellen, rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, de muszáj begyűjtenünk a három pontot, hiszen senki sem szereti, ha olyan pozícióban van a tabellán, mint mi most."

Habib Beye a nufc tv-nek adott nyilatkozatában kifejtette, hogy mennyire sajnálja azokat a drukkereket, akiknek át kellett élni ezt a napot.
"Nagyon sajnáljuk a szurkolókat, tudjuk mennyire behálózza életüket az, hogy hogyan teljesít szeretett csapatuk és elfogadhatatlan számukra egy ilyen Sunderland elleni vereség."

"Nem akarom azt mondani, hogy ez a mérkőzés a világ legfontosabb dolga, sokkal súlyosabb problémákkal küszködünk a mindennapi életben, mégis tudom mennyien csalódtak most bennünk. A Sunderland az utóbbi időben megerősödött, de mi vagyunk a Newcastle United. Nyernünk kellett volna és vesztettünk. A második gól után sokkal jobban kellett volna hajtanunk, mégsem tettük."

Nicky Butt szerint nincs mese, győzni kell az elkövetkező hetekben, hogy kilábaljunk ebből a helyzetből.
"Nem szabad, hogy nagy hatással legyen ránk ez a vereség a keddi mérkőzésen. Egy derbin a büszkeség a tető fokán hág. Az, hogy nem tudtuk legyőzni a Sunderlandot, sokáig fájni fog a szurkolóknak, a játékosoknak, a stábnak és mindenkinek, akinek mond valamit a Newcastle United."

"Az, hogy ilyen hamar jön egy újabb mérkőzés nagy pluszt adhat. Ebben a pillanatban a kiesés ellen harcolunk, így muszáj nyernünk ma és a következő hetekben."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése