2008. október 12., vasárnap

Szombati eredmények

Illetve nem is csak szombati, mert még tegnap az angol U21-esek 3-2-re nyertek Cardiffban (a franciákról már írtam).

Wales az elején vezetést szerzett, majd két Boro-játékos, Wheater és Johnson góljaival fordítottak a vendégek. Church második góljával újra döntetlen lett az állás, a győztes gólt Agbonlahor lőtte a 62. percben. Visszavágó kedden a Villa Parkban.

Taylor végigjátszotta a meccset, pár fórumos hsz alapján ítélve nem volt valami nagy meccse. Cáfolatot vagy megerősítést szívesen várok kommentbe.

A spanyol U21-es csapat 2-1-re kikapott Svájcban, így kedden mindenképpen győzniük kell, ha ki akarnak jutni az Eb-re. Xisco a padról beszállva az utolsó 18 percet töltötte a pályán.

Felnőtteink közül egyedül Geremi játszott délután, Kamerun 5-0-ra legázolta Mauritiust. Geremi elvileg jöhet vissza, csapata a héten nem fog játszani.

Pillanatokon belül kezd Coloccini és az argentín válogatott Buenos Airesben, reménykedve, hogy hónapok óta talán újra nyernek egy selejtezőt.

1 megjegyzés:

  1. Jó volt a tegnapi válogatott meccsünk.(mármint az eredmény) Kár, hogy az egész ország a syntax error-t nézte a képernyőn. Mintha nem a XXI. században lennénk. Én ugyan nem értek hozzá, de azt tudom, hogy minden mérkőzéshez két közvetítőkocsinak kell kimennie, mert az egyik elromolhat. A másik lenne a tartalék...... Bár Máltán volt a meccs, ez mégis olyan "magyaros" volt. Mondhatni Hungaricum.

    VálaszTörlés