2008. október 17., péntek

Hétközi összefoglaló

Fiaink az utóbbi két napban szerte a világon rúgták a bőrt, lássuk ki milyen sikerrel.

Kedden folytatódtak az U21-esek küzdelmei az Eb-részvételért, a Villa Parkban a Steven Taylor vezette angolok meglepően szoros 2-2-t játszottak a walesiekkel, egy Simon Church nevű srác a két meccsen három gólt vágott, talán érdemes megjegyeznünk a nevét.

A döntetlen azt jelenti, hogy Taylor ott lesz nyáron Svédországban, és erre minden esélye meg van Xisconak is. A spanyolok 2-1-es idegenbeli vereség után már-már úgy tűnt meglepetés születik, a félidőben 1-0-ra vezettek a vendégek. Szünetben beállt csatárunk és hat perccel később kiegyenlített.

A rendes játékidő hosszabbításának ötödik percében gyűrték be a spanyolok a túlórát jelentő gólt, és végül Raul Garcia gólja a 118. percben azt jelentette, hogy a hispánok is ott lesznek Skandináviában.

Nem járt ilyen szerencsével Charles N'Zogbia. Az idegenbeli 1-1 után elég lett volna a 0-0 is a németek ellen, de a hajrá közeledtével Howedes gólja megváltotta a németek repülőjegyeit.

Felnőtt válogatottaink vegyes napot zártak, Damien Duff és Shay Given szoros 1-0-s meccsen nyertek Ciprus ellen, Duffers gólpasszt jegyzett, Given pedig egy embertelen védést a hajrában.

Fabricio Coloccini a hazai Uruk elleni meccs után a Chilében megvívott találkozót is végig a padról figyelhette, az argentínok 1-0-ra kikaptak. Colo saccra 5000-6000 km-t repült, hogy végigcsücsülje a két meccset. Reméljük hamar kiheveri a jet laget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése