2009. augusztus 5., szerda

Tudjuk, hogy túl lassan halad

Tegnap este a FiveLive-on Keith Harris volt a labdarúgással foglalkozó műsor vendége. Harrist bízták meg a klub vezetői, hogy bonyolítsa le az eladást.

A műsorvezető kérésére Harris vázolta a jelenlegi helyzetet:
"Nem az a probléma, hogy ne találnánk potenciális vásárlót - bár már jó lett volna, ha hivatalosan is be tudunk jelenteni valamit. A késlekedést nem az érdeklődés hiánya okozza, hanem a vevők alapos körültekintősége. (A vevők alaposan átvizsgálják a klub könyvelését, kintlévőségeit, jövőbeni kiadásait. - a szerk.)

Ez megkeseríti Mike, a felső vezetést, a szakmai vezetés és az én mindennapjaimat is. Tudom, hogy a szurkolók is nagyon unják már.

Úgy gondoltam, az időbeosztás adott. Fontos volt megmutatni, hogy a játékosokat el lehet adni, egyet már el is adtak (Martins - a szerk.) - nagyon jó üzlet, ami egyrészt jelentősen csökkentette a fizetéseket, illetve a lehetséges vevő ezzel későbbi pénzforráshoz jut.

Másrészt már nem kell foglalkozni egy olyan játékos nagy fizetésével, aki nem illett a Championshipbe. Úgy vélem még néhány játékos távozni fog ebben a hónapban és egy vagy kettő fog érkezni.

Nem túlzás azt állítani, hogy a hónap végére valami jó fog kisülni a dologból.

Ideális lett volna természetesen, ha mindezt jóval a szombati mérkőzés előtt meg tudjuk csinálni, de ez már nem fog megtörténni."

Tehát vevő van, de a túlfizetett játékosokat már nem akarja alkalmazni. Martins (és valószínűleg Beye) eladásával csökken a fizetési lista, amire már, Harris várakozása szerint, rá fog bólintani a vevő és megköthetik az üzletet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése