2009. augusztus 5., szerda

Siker a jótékonysági mérkőzésen

4-2-es győzelmet aratott a United tegnap este a Blyth Spartans otthonában, a hazaiak centenáriumának tiszteletére rendezett mérkőzésen. A hazaiak a teljes bevételt Sir Bobby alapítványának ajánlották.

A kilátogató 1300 néző izgalmas mérkőzést láthatott, Haris Vuckic már az 5. percben megszerezte a vezetést, ám a Spartans sem hagyta magát és Adrian Webster még a szünet előtt egalizált.

A srácok nem vártak sokat a szünet után, Wesley Ngo Baheng az 50. percben, Kazenga LuaLua az 58. percben talált be. A hazaiak megint felálltak és Chris McCabe góljával feljöttek 3-2-re, majd mindent bevetettek az egyenlítésért, aminek köszönhetően kinyíltak hátul és az Eb-ről visszatért Nile Ranger beállította a 4-2-es végeredményt.

Blyth Spartans: Mark Bell, Stephen Harrison, John Brackstone, Michael Tait, Gareth Williams, Andrew Leeson, Chris McCabe, Simon Todd, John Alexander (Sean Reay 77.), Ian Graham, Adrian Webster
Cserék: Kenny Boyle, Richard Foster, Sam Gallego

Newcastle: Ole Soderberg, Phil Airey, Shane Ferguson (Paul Dummett 88.), Ryan Donaldson (Patrick McLaughlin 67.), Ben Tozer (James Taylor 67.) Darren Lough, Kazenga LuaLua (Michael McCrudden 61.) Brad Inman (Nile Ranger 76.), Fabio Zamblera (Frank Danquah 53.), Haris Vuckic (Sammy Ameobi 67.), Wesley Ngo Baheng

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése