2008. december 14., vasárnap

Portsmouth - Newcastle 0-3

Csodajáték, egy hullámvasút ez a csapat. A három gól azt jelenti, hogy 14. helyre felléptünk. Jövő héten következik a szokásos karácsony előtti Spurs-verés, egyszer össze kellene már hozni két jó meccset.

[caption id="" align="aligncenter" width="300" caption="Élvezzük ki az utolsó hat hónapot."]Élvezzük ki az utolsó hat hónapot.[/caption]

5 megjegyzés:

  1. Igen,Owen elmegy,ezt tudomásul kell vennünk. A mai meccsen,főleg a második félidőben nagyszerűen játszott a csapat. Nem semmi,ahogy a hátsó négyes elhárította a Pompey légiveszélyt.

    VálaszTörlés
  2. Az a bajom, hogy gondolom Owen csak akkor maradna, ha rendeződnének a dolgok a klub körül, és látszódna, hogy ebből egy nemzetközi kupás csapat lesz. Ha ez most esetleg megtörténik (mármint lesz kupára esély), akkor viszont Joe Kinnear is maradni fog. Ezt viszont továbbra sem akarom.

    A legjobb az lenne, ha nyár elején eladná Ashley a klubot, és jönne egy nagy menedzser, Owen pedig valahogy maradna.

    VálaszTörlés
  3. Az eurosport2 szerint kedden tálaljuk Owen új szerződését. Egyszer-kétszer bedőltem már ennek a katasztrófális tv-csatornának..... December végén okosabbak leszünk, de meg kellene tartanunk mindenképpen! Ilyen csatár nagyon drága és nehéz elcsábítani a top four elől.

    VálaszTörlés
  4. A BBC honlapján van egy Owenes cikk, ott is keddet írnak. Nagyon jó lenne, ha maradna, de a jelenlegi helyzetben kevés sansz van rá.

    Az viszont jó és okos dolog, hogy nem akarják eladni januárban ... sokkal többet veszthet a klub a kieséssel, mintha most pár millióért eladnák.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem fontos szempont a maradását illetően a fizetése, valamint-és ezért kiváltképp rühellem Capellot- a válogatottság kérdése. Egy kirakatcsapatból, akár külföldiből is könnyebben beválogatja az a gyökér.
    Úgy gondolom menni fog sajnos,de szorítok,hogy ne így legyen. Lehet,hogy gyerekes dolog,de sztem Michael egy úriember és jól érzi magát a klubnál!

    VálaszTörlés